1

Subiect: Propunere pentru regulament

In general cand ma uit la ce a scris un coleg de forum ma uit si la numarul de posturi, insa am observat pe acest forum ca sunt persoane cu sute de posturi despre care chiar pot sa zic ca nu au habar de acvaristica. Asa ca propun sa fie interzisa postarea succesiva de mesaje, sunt multi care au cel putin 5-6 posturi succesive, cand se puteau incadra intr-o singura postare.

2

Re: Propunere pentru regulament

bondo A scris:

In general cand ma uit la ce a scris un coleg de forum ma uit si la numarul de posturi, insa am observat pe acest forum ca sunt persoane cu sute de posturi despre care chiar pot sa zic ca nu au habar de acvaristica. Asa ca propun sa fie interzisa postarea succesiva de mesaje, sunt multi care au cel putin 5-6 posturi succesive, cand se puteau incadra intr-o singura postare.

nu crezi ca esti cam pretentios ?
dc vrei u sa se interzica ceva atat timp cat esti singurul care o cere

fa rost de semnaturi si adauga pe forum cate peroane sunt de acord cu interzicerea ceruta de tine  fluier   big_smile

3

Nu cred ca sunt pretentios si iti spun de ce...dupa parerea mea numarul (mare) de posturi ar trebui sa fie direct proportional cu cunostintele acvaristice, pe cand aici nu prea este cazul. Sunt multi care posteaza doar pentru a ajunge la un numar cat mai mare de posturi.
Atunci cand am o nelamurire si imi da raspuns cineva cu un numar mare de posturi ma astept sa fie corect, insa in cazul de fata rar se intamla acest lucru si din acest motiv zic ca ar trebui sa fie mai greu de ajuns la numere precum 6-700, chiar si mai mult.
Oricum, ma gandesc ca astfel ar creste si nivelul calitativ al forumului.

4

fii sigur ca daca cineva iti da un sfat stupid si aiurea cel care posteaza dupa el o sa remarce asta si o sa semnaleze daca sfatul este gresit. aici nu ne consideram unii mai buni ca ceilalti si incercam sa facem schimburi de experiente ca pana la urma urmei cei care isi spun parerea si-o spun dupa ce au experimentat si dupa ce s-au documentat. si cand primesti un sfat mai intai analizezi te mai documentezi si tu dupa care pui in aplicare. fiecare acvariu are particularitatea lui si sfaturile pot diferi de la un user la altul.

si stai linistit ca numarul de posturi nu este esential pentru a determina cunostintele unui acvarist,si daca stai mai mult pe un forum deja cunosti persoanele care iti pot da un sfat bun sau unul mai putin bun.