Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cand ma uit la acvariul tau ma bate gandul sa imi fac si eu unul fara capac...cu lampa se vede super
Am si eu o intrebare ca tot esti din zona.. cand faci schimbul de apa bagi direct de la robinet?
Pai cum, imi pui o intrebare pentru ca sunt doar din zona?
Cand fac schimbul de apa, bag direct de la robinet, dar ,,jonglata,, cu apa calda pentru a o aduce la temperatura celei din acvariu.
Acvariul fara capac necesita o munca in plus fata de a celui care are capac, si ma refer la curatenie. Si, ar mai fi ceva: evaporarea se face intr-un fel... a ajunge la 1-21,5 litri de H2O pe zi.
Superb, bravo domnu' Bitanu 
Mersi Gabi!
Incepe sa duca si el spre acvariu
felicitarile mele
te-am intrebat din cauza gh-ului.. daca esti din zona inseamna ca avem gh-ul asemanator... este destul de mare si am crezut ca o jonglezi in alt fel:)
in general nu mi plac acvariile cu prea multe plante dar al tau este superb,felicitari
acvariidevis@: Multumesc Florin! PS: azi am ridicat premiul.
dinescu tiberius@: Stiu ca este mare. Eu incerc sa avansez in acvaristica (si pana acum mi-a iesit
) fara osmoza sau cine mai stie ce metode. Pai, daca nu lupt, ce fac?! Stii cum este: marul din livada este ajutat de D-zeu, pe cand acvariul din casa, de El si eu.
b37dra@: Multumesc Radu! De cand te stiu, lupti doar cu ciclidele. N-ai vrea sa schimbi ,,adversarii,,?

Editat de bitanu (2012-02-04 16:33)
momentan nu dispun de experieta necesara,cunostinte,timp,bani,,etc
nu spun niciodata nu
inca o data ,superb
Editat de b37dra (2012-02-04 16:52)

***Aseara, din lipsa de ocupatie am tras o sesiune fota cu camera mea de buzunar. Mai intai am reglat pH-ul de la 7 la 6,8 si am lungit putin lumina pana la 8 ore, fata de 6 ore cu cat merge de obicei. Iata cateva din zecile de poze facute cu greu pe ,,automat,,(asta pentru ca nu stapanesc deloc setingul manual si a doua problema este lumina f.f. puternica a halidelor):
Editat de bitanu (2012-02-23 16:07)
Exceptional acvariu BRAVO!!! ![]()
Superb prietene ![]()
Foarte frumos....felicitari

Ce sa zic , nu am vazut asemenea bule decat in paharul de sprit . Concluzia este : dragi colegi , dati-le la plante spritz si veti avea un acvariu ca al colegului nostru bitanu . Glumesc desigur .
Este absolut superb . Felicitari!!!
Editat de LORD KORAL (2012-02-24 12:25)
Multumesc!
Azi am facut niscaiva teste individuale: pH=6,9 , kh=14 , Fe=0,2 si NO3=15 .
Am observat ca a crescut kh-ul fata de saptamana trecuta cu un grad-doua in acvariu dupa reimprospatarea apei si se cunoaste chiar vizibil la consumul de CO2. De speriat nu ar fi pentru ca am avut si perioade cu kh= 15-16.
Acum trei zile i-am facut tras o tunsoare si am facut putin loc unor noi plante in acest setup. Dupa ce le-am tuns, am scazut putin cantitatile de fertilizanti si programul zilnic de iluminare de la 6,5 ore la 5,5 ore (probabil va intrebati, de ce asa putine ore? Pentru ca nu vreau sa bag foarfeca in fiecare saptamana si sa nu bag fertilizanti cu cana.

Lista cu plante:
Alternanthera renickii mini
Ammania sp. bonsai (Dwarf Bonsai)
Ammania senegalensis -new
Bacopa caroliniana
Didiplis diadra
Eriocaulon cinereum
Eriocaulon setaceum (experiment la kh=13) -new
Hedyotis salzmannii
Hydrocotyle sibthorpioides
Hygrophila Pinnatifida
Hemianthus callitrichoides 'cuba' (HC)
Fissidens fontanus (Pheonix moss)
Hottonia palustris -new
Limnophila aromatica
Ludwigia brevipes -new
Ludwigia senegalensis (Ludwigia Guinea) -new
Pogostemon erectum
Pogostemon helferi (Downoi)
Proserpinaca palustris
Pogostemon stellatus (Eusteralis stellata)
Ranunculus inundatus
Rotala mini green
Rotala macandra
Rotala mini type II (Pearl) -new
Staurogyne sp.
07.03.2012 ZooM 
Editat de bitanu (2012-03-07 17:56)
Prietene.....impresionant!
De vis , ce sa mai vorbim! Bravo!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj