Re: Propunere
nu o lua personal aqua ...
eu doar am glumit cu tine !
ne place sa glumim pe forum
Eu am fost serios!!!

Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
nu o lua personal aqua ...
ne place sa glumim pe forum
Eu am fost serios!!!

ronnyosullivan A scris:bogdivaio A scris:Ms pt minus
..insemna ca te afecteaza
...punct ochit punct lovit
P.S.te-am ajuat si eu cu -1 sa nu te simti singur
nu mai dati sub zero ca plange !!
![]()
![]()
![]()
vreau sa-l aduc in pragul disperarii
banuiesc ca acel smiley este pentru a il consola ! 
aqua eu doar am vrut sa iti dovedesc ca,intrebarile tale au raspuns,daca urmareai si tu mai mult discopery channel
!de varsta ta nu sunt sigur ..dar ai zis tu ca treci intr-a noua deci clar trebuie sa ai 14-15 ani !greu 16 !
si acuma ne spune ca a re 30
inseamna ca el e un fel de garcea ! 
ronnyosullivan A scris:nu o lua personal aqua ...
ne place sa glumim pe forumEu am fost serios!!!
![]()
![]()
bogdan nu ma ajuti deloc !
bogdivaio A scris:ronnyosullivan A scris:nu o lua personal aqua ...
ne place sa glumim pe forumEu am fost serios!!!
![]()
![]()
bogdan nu ma ajuti deloc !
Cum sa nu fratele meu doar ti-am dat +1
..doar ca am impresia ca ai fost redus la tacere de aqua
...de la +4 acum ai +3 ![]()
eu zic bogdane totusi sa nu il mai jignesti pe aqua ! el e un baiat foarte bun ! si mi-e simpatic !de asta ii dau plus mereu !
adica frate ! suntem pe un forum de acvaristica !uite ce performanta a atins ! eu zic totusi sa nu va luati de el !
daca chiar are 15 ani ...la cum sunt astia din generatia asta ....sunt grei de cap si nu mai poti sa te intelegi cu ei ...aqua e un exemplu pentru toti !

eu zic bogdane totusi sa nu il mai jignesti pe aqua ! el e un baiat foarte bun ! si mi-e simpatic !de asta ii dau plus mereu !
adica frate ! suntem pe un forum de acvaristica !uite ce performanta a atins ! eu zic totusi sa nu va luati de el !
daca chiar are 15 ani ...la cum sunt astia din generatia asta ....sunt grei de cap si nu mai poti sa te intelegi cu ei ...aqua e un exemplu pentru toti !![]()
![]()
Da spune-mi te rog si mie cu ce l-am jignit?!...si mie imi e tare simpatic ba chiar ma amuz teribil...bancurile cu Bula sunt depasite

Editat de bogdivaio (2010-07-10 14:15)
ronnyosullivan A scris:eu zic bogdane totusi sa nu il mai jignesti pe aqua ! el e un baiat foarte bun ! si mi-e simpatic !de asta ii dau plus mereu !
daca chiar are 15 ani ...la cum sunt astia din generatia asta ....sunt grei de cap si nu mai poti sa te intelegi cu ei ...aqua e un exemplu pentru toti !![]()
![]()
Da spune-mi te rog si mie cu ce l-am jignit?!...si mie imi e tare simpatic ba chiar ma amuz teribil...bancurile cu Bula sunt depasite
![]()
ei nu tu ! ma refeream la cei care il jignesc ,nu pe fata ,ci pe ocolite..adica cei care intreaba ce vrsta are clar vor sa zica ca e prost ! oricum...forta aqua !
eu trebuie sa plec la masa !
o zi buna 
Mai baieti nu-mi miroase a bine! Propunatorul de marit semnatura si sustinatorul principal in maritul semnaturii nu au nici macar o litera la semnatura. Foarte ciudat....

am o pisica care mi-a fatat recent un pui simpatic !
acuma e mic si jucaus,alearga peste tot dar ,da cu capul !
ma gandeam sa ii pun numele ronnie dar cred ca merge mai bine aqua 
Mai baieti nu-mi miroase a bine! Propunatorul de marit semnatura si sustinatorul principal in maritul semnaturii nu au nici macar o litera la semnatura. Foarte ciudat....
![]()
![]()
...pai nu le ajunge frate sa se desfasoare,ambii sufera de claustrofobie

Editat de bogdivaio (2010-07-10 14:21)
pai asta e ideea !eu nu am loc(nu stiu daca si aqua)sa imi scriu semnatura !asa ca decat sa scriu o semnatura incompleta si fara sens,mai bine nu scriu nimic 
Da ce ai vrea sa scri frate?!..pe bune acum 
aqua, sa nu te astepti la alt gen de raspunsuri decat cel pe care le dai!
Te-am intrebat ce varsta ai pt ca este f probabil sa beneficiezi de circumstante atenuante. Dar cum raspunsul tau este unul mai mult decat ,,explicit,,. este posibil sa fii tratat la fel ca un user...normal!
Ori in situatia asta...! Oricum, alegerea este in totalitate a ta! Asa cum este si a celor care intra in discutii cu tine!
Editat de ciprian01 (2010-07-10 14:32)
Da ce ai vrea sa scri frate?!..pe bune acum
e ceva frumos si vreau sa impart cu toata lumea !
si nu am loc
e o surpriza 
bogdivaio A scris:Da ce ai vrea sa scri frate?!..pe bune acum
si nu am loc![]()
e o surpriza
Mna bine mai secretosule
nu ne zice tine doar pentru tine,poate,poate explodezi

ce faceti iar va certati pentru mine ?
bogdivaio A scris:Da ce ai vrea sa scri frate?!..pe bune acum
si nu am loc![]()
e o surpriza
Parca suntem la gradinitza. Rog exemple de semnaturi-pomelnic sa vedem care ar fi maximul necesar.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj