41

Re: Propunere

ronnyosullivan A scris:

nu o lua personal aqua ...
eu doar am glumit cu tine !
ne place sa glumim pe forum   lol

Eu am fost serios!!!  lol  lol  lol

42

bogdivaio A scris:
ronnyosullivan A scris:
bogdivaio A scris:

Ms pt minus  noroc  ..insemna ca te afecteaza  angel ...punct ochit punct lovit  plecaciuni

P.S.te-am ajuat si eu cu -1 sa nu te simti singur

nu mai dati sub zero ca plange !!

lol  lol  lol  lol  vreau sa-l aduc in pragul disperarii  pupici

banuiesc ca acel smiley este pentru a il consola ! big_smile
aqua eu doar am vrut sa iti dovedesc ca,intrebarile tale au raspuns,daca urmareai si tu mai mult discopery channel big_smile !de varsta ta nu sunt sigur ..dar ai zis tu ca treci intr-a noua deci clar trebuie sa ai 14-15 ani !greu 16 !
si acuma ne spune ca a re 30  lol  lol
inseamna ca el e un fel de garcea !  lol

43

bogdivaio A scris:
ronnyosullivan A scris:

bogdan nu ma ajuti deloc !

44

ronnyosullivan A scris:
bogdivaio A scris:
ronnyosullivan A scris:

bogdan nu ma ajuti deloc !

Cum sa nu fratele meu doar ti-am dat +1  plecaciuni  ..doar ca am impresia ca ai fost redus la tacere de aqua  lol ...de la +4 acum ai +3  fish-thumbsup

45

eu zic bogdane totusi sa nu il mai jignesti pe aqua ! el e un baiat foarte bun ! si mi-e simpatic !de asta ii dau plus mereu !
adica frate ! suntem pe un forum de acvaristica !uite ce performanta a atins ! eu zic totusi sa nu va luati de el !
daca chiar are 15 ani ...la cum sunt astia din generatia asta ....sunt grei de cap si nu mai poti sa te intelegi cu ei ...aqua e un exemplu pentru toti !  blubr   applause   applause

46

ronnyosullivan A scris:

eu zic bogdane totusi sa nu il mai jignesti pe aqua ! el e un baiat foarte bun ! si mi-e simpatic !de asta ii dau plus mereu !
adica frate ! suntem pe un forum de acvaristica !uite ce performanta a atins ! eu zic totusi sa nu va luati de el !
daca chiar are 15 ani ...la cum sunt astia din generatia asta ....sunt grei de cap si nu mai poti sa te intelegi cu ei ...aqua e un exemplu pentru toti !  blubr   applause   applause

Da spune-mi te rog si mie cu ce l-am jignit?!...si mie imi e tare simpatic ba chiar ma amuz teribil...bancurile cu Bula sunt depasite  lol  lol

Editat de bogdivaio (2010-07-10 14:15)

47

bogdivaio A scris:
ronnyosullivan A scris:

Da spune-mi te rog si mie cu ce l-am jignit?!...si mie imi e tare simpatic ba chiar ma amuz teribil...bancurile cu Bula sunt depasite  lol  lol

ei nu tu ! ma refeream la cei care il jignesc ,nu pe fata ,ci pe ocolite..adica cei care intreaba ce vrsta are clar vor sa zica ca e prost ! oricum...forta aqua !
eu trebuie sa plec la masa !
o zi buna big_smile

48

Mai baieti nu-mi miroase a bine! Propunatorul de marit semnatura si sustinatorul principal in maritul semnaturii nu au nici macar o litera la semnatura. Foarte ciudat....  omfg  smoke  smoke

Boc s-a sinucis! L-au gasit spanzurat de un bonsai.

49

am o pisica care mi-a fatat recent un pui simpatic !
acuma e mic si jucaus,alearga peste tot dar ,da cu capul !
ma gandeam sa ii pun numele ronnie dar cred ca merge mai bine aqua  lol

50

pisulica A scris:

Mai baieti nu-mi miroase a bine! Propunatorul de marit semnatura si sustinatorul principal in maritul semnaturii nu au nici macar o litera la semnatura. Foarte ciudat....  omfg  smoke  smoke

lol  lol  lol ...pai nu le ajunge frate sa se desfasoare,ambii sufera de claustrofobie  lol  lol

Editat de bogdivaio (2010-07-10 14:21)

51

pai asta e ideea !eu nu am loc(nu stiu daca si aqua)sa imi scriu semnatura !asa ca decat sa scriu o semnatura incompleta si fara sens,mai bine nu scriu nimic neutral

52

Da ce ai vrea sa scri frate?!..pe bune acum  omfg

53

aqua, sa nu te astepti la alt gen de raspunsuri decat cel pe care le dai!
Te-am intrebat ce varsta ai pt ca este f probabil sa beneficiezi de circumstante atenuante. Dar cum raspunsul tau este unul mai mult decat ,,explicit,,. este posibil sa fii tratat la fel ca un user...normal!
Ori in situatia asta...! Oricum, alegerea este in totalitate a ta! Asa cum este si a celor care intra in discutii cu tine!

Editat de ciprian01 (2010-07-10 14:32)

54

bogdivaio A scris:

e ceva frumos si vreau sa impart cu toata lumea !
si nu am loc big_smile
e o surpriza  fluier

55

ronnyosullivan A scris:
bogdivaio A scris:

si nu am loc big_smile
e o surpriza  fluier

Mna bine mai secretosule  lol  lol nu ne zice tine doar pentru tine,poate,poate explodezi  lol  lol

56

ce faceti iar va certati pentru mine ?

Moartea unui om este o tragedie...dar moarte a un milion este o statistica-Joseph Stalin

Viata este frumoasa dar nu stim sa ne bucuram de ea !

57

ronnyosullivan A scris:
bogdivaio A scris:

si nu am loc big_smile
e o surpriza  fluier

Parca suntem la gradinitza. Rog exemple de semnaturi-pomelnic sa vedem care ar fi maximul necesar.

Boc s-a sinucis! L-au gasit spanzurat de un bonsai.