1

Subiect: Intrebare

In noua formula a site-ului, de altfel superioara vechii formule, a disparut de pe forum facilitatea "mesajele proprii". Pararea mea este ca ar trebui reintrodusa, ea faciliteaza urmarirea de catre un utilizator, a subiectelor in care se implica. Altfel, in momentul in care scrie un comentariu, la care se presupune ca i se va raspunde, nu are decit sa tina minte subiectul pentru a verifica ulterior daca i s-a raspuns sau nu. Situatia se complica in momentul in care implicarea unui user este multipla, in mai multe subiecte, caz in care ar trebui sa-si faca adevarate liste cu titlurile subiectelor pe care trebuie sa le verifice. Multumesc pentru intelegere!

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

2

Re: Intrebare

da-i click pe profilul tau !
si vezi ca gasesti acolo "mesajele proprii"
cand dai pe profilul cuiva, apare mai jos,"mesajele lui X-ulescu" si dai click

Editat de aqua (2010-07-13 14:23)

Moartea unui om este o tragedie...dar moarte a un milion este o statistica-Joseph Stalin

Viata este frumoasa dar nu stim sa ne bucuram de ea !

3

bradraqua A scris:

In noua formula a site-ului, de altfel superioara vechii formule, a disparut de pe forum facilitatea "mesajele proprii". Pararea mea este ca ar trebui reintrodusa, ea faciliteaza urmarirea de catre un utilizator, a subiectelor in care se implica. Altfel, in momentul in care scrie un comentariu, la care se presupune ca i se va raspunde, nu are decit sa tina minte subiectul pentru a verifica ulterior daca i s-a raspuns sau nu. Situatia se complica in momentul in care implicarea unui user este multipla, in mai multe subiecte, caz in care ar trebui sa-si faca adevarate liste cu titlurile subiectelor pe care trebuie sa le verifice. Multumesc pentru intelegere!

Domnu' Radu, sa vedem dacă va pot ajuta...."profil + vezi toate subiectele tale"  shark-thumbsup

4

sunt de acord cu bradraqua> ar trebui reintroduse..chiar daca exista varianta adiacenta (pt aqua -> varianta pe ocolite  lol )...pt rapiditate "mesaje proprii" tb accesate mai rapid

?

5

Multumesc lui aqua si lui Paul pentru raspunsuri dar propunerea/rugamintea, ramine valabila. Modalitatea cu intrarea in profil este de luat in seama dar nu are avantajele vechiului "mesaje proprii". Vezi ceva dar incomplet, fara raspunsurile primite.
Ramin la parerea ca formula veche era net superioara.

sunt si eu de acord pentru reintroducerea butonului "mesaje proprii"  shark-thumbsup

offff offff o sa incep sa o iau razna cu voi, glumesc o sa vb cu pisulica el se ocupa de toate astea.
Intradevar este mult mai comod sa introducem un buton.
Asa cum am mai spus impreuna cu voi vreau ca aici sa avem cel mai competitiv forum de acvaristica si buna dispozitie.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

8

Asa cum am mai spus impreuna cu voi vreau ca aici sa avem cel mai competitiv forum de acvaristica si buna dispozitie

Suntem pe drumul cel bun!...la buna dispoziție cred ca am rupt deja gura târgului! lol  shark-thumbsup

9

acvariidevis A scris:

offff offff o sa incep sa o iau razna cu voi, glumesc o sa vb cu pisulica el se ocupa de toate astea.
Intradevar este mult mai comod sa introducem un buton.
Asa cum am mai spus impreuna cu voi vreau ca aici sa avem cel mai competitiv forum de acvaristica si buna dispozitie.

Sefu' multumim mult de tot! Daca butonul va avea exact functiile din vechea formula a site-ului, eu personal te invit la o bere sau... ce-o fi, ce s-o nimeri! lol In invitatie este inclus si pisulica!

10

gata, m-ati momit cu  noroc sa vedem cu o rezolvam si pe asta...  please  smoke please  smoke

Boc s-a sinucis! L-au gasit spanzurat de un bonsai.

11

pisulica A scris:

gata, m-ati momit cu  noroc sa vedem cu o rezolvam si pe asta...  please  smoke please  smoke

Aloooooooooo! Nu "m-ati momit", poate ai vrut sa spui "m-ai momit". Nu vreau sa se creada ca am vorbit in numele tuturor, eu fac cinste, daca mai vrea cineva, n-are decit sa spuna. lol  lol  lol

Editat de Baracuda (2010-07-18 08:06)

12

Scuze Radu, intervin si eu fiindca mie mi s-a inchis thread-ul.. si nici nu s-a rezolvat problema butoanelor Raporteaza/Editeaza/Citeaza.

Este doar un "reminder".

Multumesc!

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.