1

Subiect: intrebare legata de reclame

de cand a ajuns forumul nostru sursa de reclame la nu stiu ce chestii online ?!  dang-dang

Moartea unui om este o tragedie...dar moarte a un milion este o statistica-Joseph Stalin

Viata este frumoasa dar nu stim sa ne bucuram de ea !

2

Re: intrebare legata de reclame

aqua A scris:

de cand a ajuns forumul nostru sursa de reclame la nu stiu ce chestii online ?!  dang-dang

De când e forumul tău mai Radule? Reclamele aduc bani, cu ce te deranjează?

3

deranjeaza foarte mult ! adica tu intri pe un forum de acvaristica si iti bate in ochi "vand termopane"  dang-dang  ..
si pelly nu am zis ca e forumul meu e al NOSTRU  blubr

Moartea unui om este o tragedie...dar moarte a un milion este o statistica-Joseph Stalin

sunt total de acord cu reclamele atata timp cat tine in viata un site sau un forum si nu sunt pozitionate aiurea. cum sunt la unele site-uri ca nici nu poti sa umbli pe ele de pline ce sunt de reclame.

microgeophagus ramirez maniac big_smile

5

aqua A scris:

deranjeaza foarte mult ! adica tu intri pe un forum de acvaristica si iti bate in ochi "vand termopane"  dang-dang  ..
si pelly nu am zis ca e forumul meu e al NOSTRU  blubr

Pai atunci sa facem donații pecuniare si poate nu vom mai avea "termopane" in ochi! smile
...iar despre forum ...este proprietatea cuiva nu a ta nici a noastră!noi suntem musafiri shark-thumbsup

Editat de pelly67 (2010-09-17 18:37)

aqua A scris:

...forumul nostru...

b da ai spus.
si pe mine ma deranjeaza e adevarat dar atata timp cat reprezinta o sursa de venit nu am nimic impotriva

Eu am infintat acest site insa forumul nu imi apartine mie, ci acvaristilor ce il utilizeaza, cat despre reclama cu termopane te rog sa imi dai un mesaj privat su link-ul unde este afisata si se va sterga ca nu aduce nici cel mai mic venit forumului, iar daca deranjeaza cel putin un singur ulilizator atunci trebuie stearasa. applause  applause  applause  noroc  noroc  noroc

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

8

Către "șeful suprem"....recepție!...aia cu termopanele nu este nimic tongue  sa le vezi pe alea ...."prindeți morții vii traieste mitul vampirilor si varcolacilor , betoane și cărămidă la prețuri promoționale, Instalații solare, cand iesim din criza,etc" lol  lol  lol  lol  Dar vorba aia dacă iese cașcaval ce mai contează! shark-thumbsup

Editat de pelly67 (2010-09-18 10:27)

9

ma bucur ca sunteti de acord domnul Florin  applause

10

Eu cred ca atat timp cat  nu ni se cer  donatii pentru a fi tinut in viata acest site  extraordinar  si mai ales ca cei din conducere   cheltuiesc  ceva pentru acest lucru , nu avem nici un drept de  a emite pretenti in legatura cu reclamele , asa ca cei care nu sunt de acord cu ele  le pot ignora  ,  chiar nu este dificil  zic eu  hug  hug  hug

Un geniu nu este niciodata inteles ..dar nu te gandi ca daca nu esti inteles  ... esti un geniu

11

"Abordeaza Orice Femeie Si obtine numarul ei de telefon.
www.eseductie.com"
lol  lol  lol  lol  lol
Cresterea Iepurilor Este o Afacere? Descopera Adevarul (citeste tot si da mai departe) 
www.afaceri-iepuri.ro
lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol aoleuuuu mamaaaaa  lol  lol  lol  lol  lol
Sunteti o pereche sau doar un flirt? Afla pe  testeazate.com  pupici  pupici  pupici  pupici
Catalina Mustata: “Inelul acesta mi-a schimbat viata. Nu mai am nevoie sa ma uit in horoscop." lol  lol  lol  lol  lol  lol
din seria reclamelor de pe forum..... lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol
Narcis, Dane Bogdane....unde sunteți fraților??????  lol  lol  lol  lol  noroc

Editat de pelly67 (2010-09-25 14:46)

12

din pacate,nici eu nu l-am mai vazut pe bogdivaio de ceva timp....