1

Subiect: Canibali

Un om fuge de niste canibali, care dupa un timp il prind si unul dintre ei ii spune:
- Stai linistit, noi sintem vegetarieni, mincam numai marul lui Adam!

2

Re: Canibali

Pe o insula se aflau trei femei, iar pe mal asteptau nemincati canibalii… Dupa citeva zile de asteptare, una dintre femei pica in apa, canibalii sint fericiti, o pescuiesc, o prajesc si o maninca. Dupa alte citeva zile, pica si a doua femeie, canibalii o maninca si pe aceasta. Insa cea de-a treia nu pica deloc.Canibalii incep nerabdatori sa pregateasca totul pentru masa, incep sa se roage, doar-doar o pica femeia. Cu foarte multa greutate si dupa zile de asteptare, pica in sfirsit...
MORALA: Rabdare de canibal sa ai, ca femeia tot pica

3

Re: Canibali

stef..tu esti canibal?:D

4

Re: Canibali

NU tati.. vegetarian... mananc doar marul lui Adam....:D:lol:

Re: Canibali

Un canibal calatorea cu avionul. Stewardesa il intreaba: - Ce ati dori sa serviti de mancare? La care canibalul: - Imi aduceti, va rog, lista pasagerilor.

Re: Canibali

Cica un taran, un cioban si un orasean sunt prinsi de canibali. Sefu' astora le zice: "Ba, daca p*lele voastre nu au 1 m va mancam, daca au, va dam drumu'.

Scoate cibanu' una de 50 cm, scoate si taranu' una de vreo 45 cm si in cele din urma si oraseanul una de vreo 5 cm. Ce mai, fix un metru. Canibalii le dau drumu' sa plece. Pe drum oraseanu' incepe sa se laude: "Ha! Ha! Daca n-o aveam eu sculata, ce pateati voi?! Ha! Ha!"

Re: Canibali

Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:

-Taticule, aterizeaza unul gras!

-Gras? Cu varza!

Dupa doua minute:

-Taticule, aterizeaza unul slab!

-Slab? La gratar!

Dupa alte doua minute:

-Taticule, taticutule!Aterizeaza o blonda sexi!Doamne, ce picioare are!

-Blonda, sexi? In coliba!

-Si mama?

-Ma-ta?! Cu orez!