Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj

Subscriu....

Din lipsa timpului liber astept autopropuneri pt inca 1-2 moderatori, impreuna am ridicat acest forum asa ca imi doresc ca impreuna sa il ducem cat mai departe.
Datorita faptului ca in ultimele zile ma simt efectiv spammat de unele topicuri ale caror posesori nu inteleg niste reguli generale de bun simt, propun urmatoarele reguli.
Majoritatea celor mai vechi de pe aici am muncit sa ridicam nivelul forumului si ar fi pacat sa il transformam intr-o piata online, in care lumea intra decat sa isi strige, care mai de care mai tare, ce anume vinde.1. Sa nu fie acceptate up-urile, sau ridicarile artificiale de topic. Inchipuiti-va cum ar fi ca fiecare din cei care vand sau cumpara sa scrie de cateva ori pe zi, toti.
Chiar nu vad rostul in a da 3-4 up-uri pe zi la un topic.
Eu unul sunt satul sa intru pe forum, sa verific, mesajele noi si mereu, mereu sa vad cateva topicuri la sectiunea bazar, in care oricum nu se intampla nimic.
2. Sa nu se accepte mai multe topicuri despre acelasi subiect in 2 locuri, motivul mi se pare foarte evident. De exemplu, si la vanzari si la schimburi (poti spune foarte bine ca accepti si schimburi si gata) sau o intrebare pusa si la Incepatorii de apa dulce si la Intrebari pentru primii pasi in acvaristica
3. Pt ca vad ca multi nu au bunul simt sa citeasca, topicul sticky pus de coco, din fiecare sectiune din biz a.k.a. indrumarul, topicurile care nu respecta ce se cere sa fie inchise.
4. Pt rubrica vanzari sa fie introdus in mod obligatoriu pretul.Am speranta ca aceste propuneri vor fi gasite oportune si eventual aprobate de conducere, ca si celeltate propuneri a le mele, cum a fost cea cu cererile de la donati.
P.S. pt cei care se simt cu musca pe caciula, va astept oricand la dezbateri si nu mesaje private cocalaristice prin pm.
Gind la gind cu bucurie!
Inca nu sintetizasem aceste propuneri excelente, pentru ca din pacate, am fost prins cu observatiile punctuale facute unor useri de genul celor la care se refera merlin. Daca se va adauga si obligativitatea de a completa la inscrierea pe forum, locatia fiecarui user, eu cred ca mergem in directia ridicarii in continuare a nivelului acestui site.
Pot da si eu o mana de ajutor 
0722.731.565Foarte buna sugestie radu, eu credeam ca este deja obligatoriu.
Inca o propunere ar fi ca pe forum sa fie postate la vanzare numai obiecte ce au legatura cu acvaristica.

Foarte buna sugestie radu, eu credeam ca este deja obligatoriu.
Inca o propunere ar fi ca pe forum sa fie postate la vanzare numai obiecte ce au legatura cu acvaristica.
te astept maine sa punem la punct toate detaliile despre cum ar trebui si ce trebuie facut cu acest forum pt a deveni cat mai cometitiv.
sper sa nu va suparati pe mine ca sunt off-topic dar abia mi-am gasit si eu acum un job care ma tine de la 6 dimineata pana la 8:30 seara si din aceasta cauza nu am mai fost asa activ, insa daca vedeti neregularitati daca doriti puteti sa imi dati un pm si in cel mai scurt timp promit sa rezolv problema.
imi cer inca o data mii de scuze ca nu mai pot sa fiu activ pe forum ca la inceput.
nici o problema, voi sunteti cativa, restu sunt multi..
nu cred ca exista vreun membru al forumului care sa se fi suparat pe tine.
important este sa nu te pierdem ca acvarist.
Subscriu si eu
0722.731.56514,30 ore la munca ?zilnic?....Coco problema nu este ca te pierdem ca acvarist ci ca te pierdem....
PS. Sa nu îmi spui ca ai sub 1000$/luna
nu am ce face pelly treaba este ca este in alt oras si o ora fac pe drum cu trenul ( doua dus-intors) si sunt platit la procent.asa ca daca vreau sa imi iau baterie de crap, un acvariu de 300l si apoi sa ma insor trebuie sa trag tare macar pana pot oricum nu este greu doarece eu sunt doar la un panou de comanda
. si ca salariu nu este exorbitant dar pt inceput eu zic ca merita si in plus de asta seful meu se cunoaste foarte bine cu profesorii mei de la master ceea ce imi mai netezeste un pic calea pe la scoala
.
in rest toate bune si frumoase.
Va rog sa-mi permiteti sa vin cu o sugestie, desi probabil ca am inceput cu stangul pe acest forum.
Referitor la postarile userilor, sugestia mea este ca, pe cat de mult este posibil, la rubrica subiect sa fie trecuta o formulare sugestiva, a.i. sa fie usor de inteles la ce se refera postul respectiv.
Eu de ex, ca incepator, in loc sa folosesc functia cautare, prefer sa 'scanez' toate postarile dintr-un thread (de ex la incepatori), si sa citesc ceea ce prezinta relevanta. In selectia, ma ajut si de ceea ce scrie la subiect, gen 'CO2' sau 'substrat', a.i. sa nu deschid toate postarile de genul 'intrebare', 'curiozitate' etc.
Inca odata repet, este o sugestie- poate greu de aplicat, insa care ne-ar usura munca de 'cercetare', mai ales pentru incepatorii care trebuie sa citeasca cat mai mult.
O zi buna!
Editat de flor (2010-11-04 13:06)
Va rog sa-mi permiteti sa vin cu o sugestie, desi probabil ca am inceput cu stangul pe acest forum.
Referitor la postarile userilor, sugestia mea este ca, pe cat de mult este posibil, la rubrica subiect sa fie trecuta o formulare sugestiva, a.i. sa fie usor de inteles la ce se refera postul respectiv.
Eu de ex, ca incepator, in loc sa folosesc functia cautare, prefer sa 'scanez' toate postarile dintr-un thread (de ex la incepatori), si sa citesc ceea ce prezinta relevanta. In selectia, ma ajut si de ceea ce scrie la subiect, gen 'CO2' sau 'substrat', a.i. sa nu deschid toate postarile de genul 'intrebare', 'curiozitate' etc.
Inca odata repet, este o sugestie- poate greu de aplicat, insa care ne-ar usura munca de 'cercetare', mai ales pentru incepatorii care trebuie sa citeasca cat mai mult.
O zi buna!
Ce zici domnu' coco? ai memorat? glumesc insa daca ai ceva timp liber nu ar strica sa putem structura un pic mai bine forumul.
Merci anticipat
poi asta ar insemna ca sa iau fiecare thread al fiecarui user si sa il citesc de la cap la coada si sa formulez un subiect cu inteles. nu sunt multi sau foarte multi useri dar asa ceva ar presupune o munca titanica ca sa iei fiecare thread al fiecarui user de la fiecare categorie sa ii dai un subiect.
cel mai simplu ar fi ca de acum useri care deschid un nou thread sa adauge si ceea ce este relevant la subiect.
Foarte frumos si bine subliniat Merlin! Intotdeauna am zis ca esti un tip pe cinste,chiar daca personal nu te cunosc.Si mai ales imi place cel mai mult ca nu dai aiurea cu"I Like","foarte frumos" etc. Sigur Florin a facut cea mai buna alegere de pe forum !Bravo!Personal cred ca punctele mele de apreciere ar trebui sa fie X2 ale tale Merlin,depasesti cu mult multi, multi acvaristi cu vechime...nu numai de pe acest forum! Sigur peste inca 2,3 ani multi dintre "greii" acvaristicii vor lua notite de la tine!
Imi cer scuze daca interventia mea nu da un up grade acestui thread dar sigur da un feeling placut ,multumesc!
Editat de narcis.b (2010-11-04 20:20)
poi asta ar insemna ca sa iau fiecare thread al fiecarui user si sa il citesc de la cap la coada si sa formulez un subiect cu inteles. nu sunt multi sau foarte multi useri dar asa ceva ar presupune o munca titanica ca sa iei fiecare thread al fiecarui user de la fiecare categorie sa ii dai un subiect.
cel mai simplu ar fi ca de acum useri care deschid un nou thread sa adauge si ceea ce este relevant la subiect.
este greu sa ordonam din urma insa deacum inainte cred ca este mult mai simplu mai ales ca de craciun site-ul o sa fie nou nout, iar forumul o sa imbrace si el o haina noua in thread cu site-ul.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj