Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Camarade pe lângă cea de baza ai avut norocul care îl dorește sa îl aibă orice acvarist....sa lucreze efectiv cu peștii!
Bafta maxima iți doresc! Nici nu știe Florin pe ce comoara a pus mana 
Editat de pelly67 (2010-11-04 20:36)
Camarade pe lângă cea de baza ai avut norocul care îl dorește sa îl aibă orice acvarist....sa lucreze efectiv cu peștii!
Bafta maxima iți doresc! Nici nu știe Florin pe ce comoara a pus mana
ma, voi vreti sa ii creasca salariul? inca nici nu a inceput treaba

Tare asta cu salariul

Multumim Sef Suprem ...deci Mosu` aduce un nou forum! Bravo Ma bucur sa aud asta imi place ca se recruteaza si forte proaspete pt bunul mers al forumului,sincer iubesc acest forum la care cred ca un pic am contribuit in dezvoltare iar noi,membrii,ne simtim cum sa zic...ca acasa ,sau printre prieteni la o bere.Stiu si vad ca acest forum e inca in formare,asta pentru ca sunt dintre cei vechi (
) si am trecut prin mai multe forumuri,am vazut momente de varf ale altor forumuri si ...cadere lina dar sigura si asta din lipsa de interes si mai ales din lipsa de initiativa a adminilor si a moderatorilor.Sper ca aceasta familie,acest forum sa nu urmeze cursul decadent si sper asta din tot sufletul!
O rugaminte asi avea si eu,NU faceti un thtread ascuns in cred sa posteze doar adminii si moderatorii ,s-a vazut ca asta omoara multe forumuri! Multumec si sper ca nu ma fost deplasat in rugaminte! Daca pot ajuta forumul, fara probleme,munca voluntara in folosul comunitatii e binevenita!
)
Din pacate ,da Merlin.Poate ca asta este ssi motivul pt care m-am retras din alte parti,si anume nu imi place sa stiu ca se faca discutii "mai altfel" pe care eu nu le vad...In afara de fptul ca forumul ramane neanimat si fara suflu in masura in care cativa intra la separeu discuta isi prezinta acvariile si se ridica in slavi ,cu usile inchise...
Din pacate ,da Merlin.Poate ca asta este ssi motivul pt care m-am retras din alte parti,si anume nu imi place sa stiu ca se faca discutii "mai altfel" pe care eu nu le vad...In afara de fptul ca forumul ramane neanimat si fara suflu in masura in care cativa intra la separeu discuta isi prezinta acvariile si se ridica in slavi ,cu usile inchise...
Aici iti promit eu ca nu se va intampla asa ceva. Daca voi simti acest lucru voi lua masuri drastice.
[Aici iti promit eu ca nu se va intampla asa ceva. Daca voi simti acest lucru voi lua masuri drastice.
Ma bucur din suflet sa aud asta si mai mult decat atat ,ca exista bunavointa!
Intr-o lume plina de ura vreau sa strang pe acest forum cat mai multi "oameni" iar pana acum cred ca am reusit acest lucru.
Cat despre calitatea furmului eu am un proverb cu care ma ghidez in viata. "Este greu sa ajungi in varf dar si mai greu este sa te mentii" Iar asta nu vom reusi decat impreuna, adica aceasta adunatura de "oameni".
In curand sper sa facem cat mai multe intalniri pentru a ne putea cunoaste.
In rest sa auzim numai de bine.
Domnilor,buna ziua,buna seara,ce-o fi va salut cu respect pe toti,dar am mai multe nemultumiri in legatura cu forum-ul vostru,cum ar fi:
-prezintate si prezintati acvariul(am vrut s-o fac dar din greseala nu stiu cum am intrat la altcineva pe pagina si mi l-am prezentat acolo,dupa bineinteles am primit si ceva comentarii,care pt mine sunt=0 deoarece nu a fost cu intentie violarea spatiului)
-abonarea la discutii(de cate ori primesc in e-mail o notificare si intru sa vad ce anume e,trebuie sa caut ,sa vad daca persoana mi-a raspuns mie sau altcuiva...nasol),dupa mine daca se face o abonare la o discutie atasata pe forum ar fi ok daca e legat de useru meu nu si de a altcuiva care scrie....da e dragut,bla,bla.
-mi-am inscris acvariul in concurs....unde D-zeu vad cine voteaza pt el si comentariile legate de el?vad doar primele trei acvarii din top si restul de acvarii cu noroc daca nimeresc din greseala le vad dar comentarii NIMIC
-ar trebui o imbunatatire mult mai buna la forumul vostru ,pacat de pagina asta,asteptam mult mai multe de la ea mai ales din moment ce sunt si logat....cred ca in viitorul apropiat voi renunta,cu toate ca v-am laudat prea mult la toata lumea si mai ales ca stau si logata mai tot timpul ...si sunt in cautare de acvarii si comentarii(sfaturi)legate de acvariul meu.
Va salut!
Pai prima nemultumire, eu una n`am inteles de ce o ai, ca tu ai gresit si nu organizarea forumului te`a indus in eroare. A doua, daca vrei comentarii strict legate de acvariul tau, deschide`ti un subiect si cine va dori iti va raspunde tie, si nu altcuiva, in subiectul tau. Pentru a vedea acvariile intri pe pagina de start a site`ului, sus pe banda gasesti butonul "Concursuri", alegi concursul si dai clic in zona titlului pe "Clasament", bingo, amr ezolvat`o si pe asta.....si la ultima nu`ti pot raspunde din moment ce nu specifici ce ar trebui imbunatatit....numai bine
Multumesc Narcis.
Deocamdata mai am mult pana acolo. Dorinta este, dar timp nu este, in 2 zile pe saptamana fac si eu ce pot.
Legat de forum, sper sa ma ridic la nivelul la care va asteptati de la mine. Oricum pot spune ca m-am mai maturizat de cand sunt pe forum, cei cu care m-am "razboit" eu la inceput stiu despre ce vorbesc (inclusiv Radu).
Bataliile (nu razboaiele) sunt inevitabile intre oamenii cu caractere puternice si orgolii pe masura. Important mi se pare rezultatul, in momentul in care acesta este benefic, toti avem de cistigat. Am mai spus, atunci cind inteligenta mentine orgoliul la un nivel acceptabil, "inamicii" sfirsesc prin a deveni aliati. Mult succes in noua activitate, sint sigur ca esti omul potrivit! 
Domnilor,buna ziua,buna seara,ce-o fi va salut cu respect pe toti,dar am mai multe nemultumiri in legatura cu forum-ul vostru,cum ar fi:
-prezintate si prezintati acvariul(am vrut s-o fac dar din greseala nu stiu cum am intrat la altcineva pe pagina si mi l-am prezentat acolo,dupa bineinteles am primit si ceva comentarii,care pt mine sunt=0 deoarece nu a fost cu intentie violarea spatiului)
-abonarea la discutii(de cate ori primesc in e-mail o notificare si intru sa vad ce anume e,trebuie sa caut ,sa vad daca persoana mi-a raspuns mie sau altcuiva...nasol),dupa mine daca se face o abonare la o discutie atasata pe forum ar fi ok daca e legat de useru meu nu si de a altcuiva care scrie....da e dragut,bla,bla.
-mi-am inscris acvariul in concurs....unde D-zeu vad cine voteaza pt el si comentariile legate de el?vad doar primele trei acvarii din top si restul de acvarii cu noroc daca nimeresc din greseala le vad dar comentarii NIMIC
-ar trebui o imbunatatire mult mai buna la forumul vostru ,pacat de pagina asta,asteptam mult mai multe de la ea mai ales din moment ce sunt si logat....cred ca in viitorul apropiat voi renunta,cu toate ca v-am laudat prea mult la toata lumea si mai ales ca stau si logata mai tot timpul ...si sunt in cautare de acvarii si comentarii(sfaturi)legate de acvariul meu.
Va salut!
Cu parere de rau dar observatiile facute izvorasc din faptul ca, inca nu stapinesti in intregime pirghiile acestui site. Mai trista mi se pare exprimarea "forumul vostru", detasare care ma pune pe ginduri in privinta entuziamului tau de a fi membru al acestui forum. De asemenea nu inteleg paradoxul: "v-am laudat la toata lumea", cuvinte insotite imediat de intentia de a ne... parasi! Ce anume ti-a schimbat atit de radical si brusc parerea? Mie mi se pare o atitudine cel putin confuza.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj