Re: Acvariul meu....partea a II-a
Paulica, mare mester esti! 
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Paulica, mare mester esti! 
bravooooo
mai ales ca fara co2
te urmez indeaproape 
e super super super! scalarii sunt superbi
imi place la nebunie covorul de staurogyne
pur si simplu no comment 
Editat de allexya (2011-01-18 08:58)
foarte frumos, ce sa zic, bravooo 
super acvariul

Cum reusesti sa ai plantele rosii fara co2?
Cum reusesti sa ai plantele rosii fara co2?
Lumina de calitate și suficienta (zic eu) + fertilizare zilnica ( Easy Life Pro Fito, Easy Life Ferro,PPS Pro)
paulica, daca bagi si niscai co2 o sa iti explodeze frumusetile, o sa scoticu galeata 
paulica, daca bagi si niscai co2 o sa iti explodeze frumusetile, o sa scoticu galeata
Gabita....perfect adevărat!!!
vorba lui kokos...dupa ce trece criza.... îmi voi lua și butelie! Despre adiția de CO2 de prin sticle de suc, m-am lămurit pe deplin. Sunt bune pentru acvarii de maxim 50l nu și pentru 200. Cine nu își dorește și gazul magic în acvariu? 
sTTTk A scris:paulica, daca bagi si niscai co2 o sa iti explodeze frumusetile, o sa scoticu galeata
Gabita....perfect adevărat!!!
vorba lui kokos...dupa ce trece criza.... îmi voi lua și butelie! Despre adiția de CO2 de prin sticle de suc, m-am lămurit pe deplin. Sunt bune pentru acvarii de maxim 50l nu și pentru 200. Cine nu își dorește și gazul magic în acvariu?
incet-incet faci si un sistem de co2; asa m-am convins eu de difuzor-ul ceramic pe care il consider bun pt acvarii pana in 160 litrii, la al meu nu prea facea fata, in schimb reactorul rupeee 
Superb acvariul. Felicitari domnule Paul.
P.S. : am pus si eu o intrebare in topicul meu, daca ai timp si vrei te rog sa treci sa imi lasi un raspuns. Merci.
super frumos

Paulica jos pălăria

Tuturor va mulțumesc pentru aprecieri! ![]()
Frumos Paul! E plin,merge bine...cand o sa bagi CO2 o sa-ti miroasa a "deale de fitze"!
Sa inteleg ca prin Valcea au aparut indicatoare pe strada cu directia acvariului tau!!

Frumos Paul! E plin,merge bine...cand o sa bagi CO2 o sa-ti miroasa a "deale de fitze"!
Sa inteleg ca prin Valcea au aparut indicatoare pe strada cu directia acvariului tau!!
![]()
![]()
Stai liniștit Narcis...mai sunt acvariști prin Vâlcea, cu acvarii mai tari ca al meu....dar sunt mai modești sau sunt pe alte forumuri
PS. De aia nu nimeresc eu ieșirea pe autostrada din Constanta...o iau mereu pe strada acvariului tău!

Paulica ai pm.Cred ca ți plina căsuța de felicitări ![]()
misto!ce sa mai.....!felicitari
01.11.2010 - 01.06.2011
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj