Subiect: Poate va pasa
http://www.petitieonline.ro/petitie-p64337048.html
Poate va pasa, daca va pasa
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
http://www.petitieonline.ro/petitie-p64337048.html
Poate va pasa, daca va pasa
![[imagine forum acvarii de vis]](http://www.acvariidevis.ro/forum/uploads/2010_11/52347077_5_b.jpg)
Eu iți doresc sa ai succes!...însă normal era sa te prezinți și apoi sa postezi propunerea ta!
Crezi ca acel discus a fost vreo secunda maltratat? Eu zic ca nu, mai ales ca la realizarea acestor reclame sunt chemați proprietarii animalelor sa le asiste la filmare și sa le ofere condiții optime.....sau crezi ca cei de romtelecom au cumpărat discusi????
Pai atunci pe cei care țin 300 bucăți în 50l de apa ...ce sa le facem , sa-i spânzurăm?
Nu compara 1 peste in 2 l de apa si 300 in 50l.. cel in 2 l de apa nu se poate invarti pe acolo dar cei 300 se pot invarti in toti 50l de apa.
eu unu am votat si stiti de ce? pentru ca sunt unii care s-ar putea lua dupa reclama si sa faca si ei la fel acasa cu un pestisor 
Editat de kanabyss (2010-11-16 19:46)
Nu compara 1 peste in 2 l de apa si 300 in 50l.. cel in 2 l de apa nu se poate invarti pe acolo dar cei 300 se pot invarti in toti 50l de apa.
eu unu am votat si stiti de ce? pentru ca sunt unii care s-ar putea lua dupa reclama si sa faca si ei la fel acasa cu un pestisor
1 peste = 2 litri apa
300 pești = 50 litri apa = 60ml / peste (puțin mai mult decât o seringa) ...întradevăr se învârt ....
de curiozitate...tu ești pe motorul ala verde?
Editat de pelly67 (2010-11-16 19:51)
Este un trucaj ordinar. Uite discusul albastru, Rusine Dinu Patriciu!
Nu ca respectivul peste ar fi maltratat, dar intotdeauna mi-a displacut imaginea cu "a fish in a bowl", fie el clasicul caras, discus (o noua moda ?) sau chiar si citiva neoni (care ar putea sta linistiti intr-unul ceva mai incapator)
Am vazut reclama, m-a agasat, dar nu credeam ca se poate ajunge la o petitie.
Respect pentru cei carora le pasa, chiar si de un "amarit de discus"

Revenire 
Pai atunci pe cei care țin 300 bucăți în 50l de apa ...ce sa le facem , sa-i spânzurăm?
Da, 300/50, dar ce filtrare ai si citi zeci de l de apa schimbi pe zi la acel acvariu
Crescatorii fac o multitudine de "inadvertente acvaristice" care pot parea impotriva naturi, doar ca ei LE FAC CU CAP 
Editat de A. Normal (2010-11-16 19:58)
dupa calcule asa ar fi.. dar in realitate nu`i asa ca pestele ala se misca in tot acvariul. da eu sunt in poza
Este un trucaj ordinar. Uite discusul albastru, Rusine Dinu Patriciu!
...stai ca nu mai înțeleg nimic...asta ce-a mai făcut?
Cat de absurd !
Discusul ala a fost pus acolo doar pentru o sedinta foto/video. Doar n-a crescut el asa mare si frumos in bolul ala...ce absurditati mai fac unii romani plictisiti, Doamne Doamne.
Editat de Avatar (2010-11-16 19:59)
dupa calcule asa ar fi.. dar in realitate nu`i asa ca pestele ala se misca in tot acvariul. da eu sunt in poza
ahaaa....acum înțeleg logica ta. ...cât despre poza ...lacul din fundal este bestial!
asa zic si eu.. dar care vad reclama pot incerca asta acasa..
Cat de absurd !
![]()
Discusul ala a fost pus acolo doar pentru o sedinta foto/video. Doar n-a crescut el asa mare si frumos in bolul ala...ce absurditati mai fac unii romani plictisiti, Doamne Doamne.
Hai mai frate ...sa mai plesnim un ficat o splina ceva ...nu vezi ce materiale super tari baga colegii 
kanabyss A scris:dupa calcule asa ar fi.. dar in realitate nu`i asa ca pestele ala se misca in tot acvariul. da eu sunt in poza
ahaaa....acum înțeleg logica ta. ...cât despre poza ...lacul din fundal este bestial!
Mie imi place maieul mai mult !
asa zic si eu.. dar care vad reclama pot incerca asta acasa..
care vad reclama...cred ca încearcă treaba cu mașinile..... nu cu pestele

))) ![]()
pelly67 A scris:kanabyss A scris:dupa calcule asa ar fi.. dar in realitate nu`i asa ca pestele ala se misca in tot acvariul. da eu sunt in poza
Mie imi place maieul mai mult !
Nu stiuuuuu.....doua

Nu intelegeti.
Exemplul celor de la Rometelecom poate fi urmat de multi necunoscatori.
Ar trebui evitat asa ceva. Un peste nu se tine intr-un bol de 5-10 L.
Chiar daca discusul repsectiv a fost tinut in acvariu doar pentru filmare.
Eu chiar imi doresc sa semnati petitia.
Absurd neabsurd, se promoveaza o imagine improprie. Sa nu te miri cand copilul iti va cere "un bol ca ala din reclama". Oricum nu te obliga nimeni sa semnezi si nici nu te costa nimic. Scuze ca mi-am permis sa iti rapesc din timpul pretios dedicat admirarii propriei creatii numita pompos acvariu.
Oricum ... imi place atitudinea de "acvaristi" si "iubitori de pesti"
Eu ma gandesc cum a fost rasplatit proprietarul pestiocului, as zice ca in servicii de la romtelecom, dar poate a primit cash....e intradevar un mister, as putea suna sa intreb daca sunt mai multi interesati de acest aspect.
asa ziceam si eu.. da unii batman batman 
Mariane și tu ești băgat în treaba asta? Am crezut ca rămâne la nivel de discuție acolo unde a fost prima data promovata...seamănă izbitor cu spam-urile acelea de gen....trimite mai departe în 10 secunde ca dacă nu ți se usucă.....
PS. Apropo dincolo ,tot din prima a postat, fără prezentare fără nimic?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj