da...pe cat sunt de vechi pe atat de mult m-am purtat ca un incepator
))
Deci:
Acvariu aquapro 100(180L)
Sump(creatie personala) 60 L
Piatra vie cam 6-7 kg(stiu ca e putin da in timp se rezolva toate)
Skimmer nu am, merg pe principiul filtrarii biologice(am un skimmer dar aleg sa nu il folosesc, pana acum arata bine)
in sump am bagat chaetomorpa si inca o alga care uit tot timpu cum se numeste (ai si u alex iun nano ala de 30 L), vulcanit, si un burete pentru filtrarea grosiera.
Vietati am: 3 clownfish(amphiprion ocellaris), un arici visiniu cu tepii scurti, 5 creveti de marea neagra, un gsp.
pe post de pomapa de valuri folosesc vechiul filtru intern al acvariului, un aquaball care isi face treaba.
Lumina: am schimbat neoanele originale care erau 2 t8-uri narva de 30 W care au venit cu acvariul, au fost schimbate cu un philips 765(nu am gasit osram 865 de 90 de cm nicaieri)si un marine glo, astept sa vad in 3-4 zile sa vad cat de mare e diferenta, dar din punct de vedere estetic este destul de mare.
Daca am uitat ceva intrebati-ma(ma simt un pic ipocrit deoarece eu urlu la toti sa dea detalii ale acvariilor si eu am uitat
)
LE: am facut niste teste(ce aveam si eu
) ph e 8 si dgh cred ce mi-a expirat reactantul ca am pus 100 de picaturi si tot rosu era(era un test de dgh de la sera).
Mai multe info si poate un filmulet in week-end 
Editat de Florin.Mazilu (2011-01-12 21:32)