Subiect: Rog administratorul

Va rog frumos am si eu o intrebare,problema.....am un cont mai vechi pe acest forum si daca s-ar putea sa imi mute activitatea de pe acel cont pe cel nou..adica asta sau daca nu sa imi stearga activitatea de pe acel con si chiar inclusiv contul sau sa imi spuneti daca pot sa o fac eu sau ......daca am voie..Imi cer scuze daca nu am scris unde nu trebuie dar nu am gasit cum si unde sa scriu astea.

Nu va suparati va rog.

Re: Rog administratorul

ne poti spune despre ce cont este vb?

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

3

Daca tot este deschis acest topic cu rugaminti si sugestii, as avea si eu cateva :
1. sa fie obligatoriu ca primul post sa fie la rubrica ''Prezinta-te si prezinta-ti acvariul '' cu o descriere cat se poate de ''civilizata'' a acvariului... + locatia trecuta.
2. sa se atentioneze : 1 data, de 2 ori si a-3-a oara OUT pentru cei ce posteaza aiurea, folosesc limbaj trivial, fac bisnita sau incalca orice alta regula a forumului; atentionarile sa poata fi sterse in cazul in care persoana isi indreapta atitudinea si nu mai incalca regulile forumului.

Stiu ca aceste lucruri s-au mai spus si imi cer scuze daca postez aici aiurea insa ar fi mai bine si constructiv sa existe putin mai multa ''asprime'' pe acest forum altfel vom fi sufocati de persoane ''rau sau prost intentionate''.

Zi buna.

Multi vad, putini cunosc !

Exita doua variante.
1. sa excludem aceste persoane de pe forum
2. sa le ajutam pt. a intelege cum stau lucrurile aici.
Sincer eu cred ca a doua varianta este optima, dar pentru acest lucru avem nevoie si de ajutorul vostru, celor care sunteti mai vechi pe acest forum.
Iar pe aceasta cale va multumim pentru tot efortul facut pana cum, si speram ca ne veti sprijini in continuare.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

acvariidevis A scris:

Varianta asta pica din start. Nu, pentru ca se poate sa nu fie familiarizati cu regulile forumului, sau se poate sa fie prima data cand face parte dintr-o comunitate online. Toata lumea, indiferent cine este, are dreptul la a-II-a sansa. Asa ca eu nu sunt de acord cu aceasta varianta.
Propunerile mele ar fi urmatoarele:
-daca se poate modifica acel formular, pe care l-am completat fiecare dintre noi in momentul logarii, in asa fel incat sa fie obligatorie "locatia"
-la fel ca si colegul  shark-thumbsup sTTTk shark-thumbsup si eu imi doresc sa fie obligatorie postarea la sectiunea "Prezinta-te si prezinta-ti acvariul", doar suntem un forum si un site de acvaristica, nu?
-sa se interzica cu desavarsire limbajul de genul celui de messenger, sau mai stiu eu ce prescurtati de sms-uri telefonice, deranjeaza si ramane loc de interpretare , de multe ori, gresita a mesajului

Editat de Mr_BigOlyMan (2011-01-31 22:36)

Invata de la cei mai buni  shark-thumbsup  pentru a fii mai bun ca ei  shark-thumbsup

In urmatoarele zile se va schimba fata siteului iar locatia va fi obligatorie din acel moment. O sa vb cu cei de la it sa vedem cum facem ca primul mesaj sa fie completat la sectiunea "Prezinta-te si prezinta-ti acvariul"

7

Mr_BigOlyMan A scris:
acvariidevis A scris:

Varianta asta pica din start. Nu, pentru ca se poate sa nu fie familiarizati cu regulile forumului, sau se poate sa fie prima data cand face parte dintr-o comunitate online. Toata lumea, indiferent cine este, are dreptul la a-II-a sansa. Asa ca eu nu sunt de acord cu aceasta varianta.
-daca se poate modifica acel formular, pe care l-am completat fiecare dintre noi in momentul logarii, in asa fel incat sa fie obligatorie "locatia"
-la fel ca si colegul  shark-thumbsup sTTTk shark-thumbsup si eu imi doresc sa fie obligatorie postarea la sectiunea "Prezinta-te si prezinta-ti acvariul", doar suntem un forum si un site de acvaristica, nu?
-sa se interzica cu desavarsire limbajul de genul celui de messenger, sau mai stiu eu ce prescurtati de sms-uri telefonice, deranjeaza si ramane loc de interpretare , de multe ori, gresita a mesajului

Ce se intimpla cu cei care, in momentul aderarii la forum, nu au acvariu dar nivelul cunostintelor lor este unul ridicat si deci util?

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

Schimbati interfata ? Cea curenta este  foarte frumoasa, sau poate aveti una si mai frumoasa  fish-biggrin

Editat de Edisonjohn86 (2011-02-01 09:16)

Satul de Romania !!!

9

bradraqua A scris:
Mr_BigOlyMan A scris:
acvariidevis A scris:

Ce se intimpla cu cei care, in momentul aderarii la forum, nu au acvariu dar nivelul cunostintelor lor este unul ridicat si deci util?

Vor fi primiti cu bratele deschise la fel ca toata lumea, iar la sectiunea mai sus mentionata se pot prezenta ei chiar daca nu detin un acvariu; orice experienta este binevenita atat timp cat este constructiva  noroc

Multi vad, putini cunosc !