Re: A new start - 450 de litri - Abyss
Imi place ca ai un acvariu bine plantat si cu pesti in el
...in schimb te invidiez pentru imaginea pe care o ai in fiecare zi cand ajungi acasa. 
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Imi place ca ai un acvariu bine plantat si cu pesti in el
...in schimb te invidiez pentru imaginea pe care o ai in fiecare zi cand ajungi acasa. 
![]()
![]()
![]()
![]()
Parca incepe sa-mi placa, din-nou. Ce bine ca a trecut vara, nu-i asa?
da
trebuie neaparat sa schimb si neoanele ca numai fac fata.

LeicaBogdan superb acvariu pentru mine inca ii un vis pentru ca eu cel mai mare il am de 160l si o infinitate de borcanase cum le numesc eu pentru betta pentru ca deocamdata din ei fac bani dar sint in tratative cu vinzarea unui pamant si daca imi reuseste fac cea mai moderna acvaristica din sighetu marmatiei si doar atunci o sa am si eu asa un acvariu tineo tot asa ii tare de tot
iti urez mult succes.

Felicitari!
PS. Un pic daca ai umbla la setarile aparatului, ai rupe definitv gura targului.
tocmai deaia il astept pe bitanu...am mai zis nu ma pricep sa reglez aparatul, degeaba am dat 11 milioane pe el
) pozele sunt facute pe setari automate.

daca tot a venit vorba de poze poate iti faci si un album foto aici http://www.acvariidevis.ro/edit/ Il poti arata prietenilor mult mai usor.
diseara cand ajung acasa o sa-mi fac 

Bravo Bogdane! In scurt timp ai reusit sa asimilezi destule cunostine si mai ales rabdare in gradinarit!Arata bine acvariul tau
trebuie sa bem o cafea sa mai schimbam cate o gluma de aquascaperi 
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj