41

Re: A new start - 450 de litri - Abyss

Imi place ca ai un acvariu bine plantat si cu pesti in el wink...in schimb te invidiez pentru imaginea pe care o ai in fiecare zi cand ajungi acasa.   noroc

bitanu A scris:

applause  applause  applause  applause

Parca incepe sa-mi placa, din-nou. Ce bine ca a trecut vara, nu-i asa?  shark-thumbsup

da smile  trebuie neaparat sa schimb si neoanele ca numai fac fata.

microgeophagus ramirez maniac big_smile

43

LeicaBogdan superb acvariu pentru mine inca ii un vis pentru ca eu cel mai mare il am de 160l si o infinitate de borcanase cum le numesc eu pentru betta pentru ca deocamdata din ei fac bani dar sint in tratative cu vinzarea unui pamant si daca imi reuseste fac cea mai moderna acvaristica din sighetu marmatiei si doar atunci o sa am si eu asa un acvariu tineo tot asa ii tare de tot

iti urez mult succes.

45

Felicitari! applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause
PS. Un pic daca ai umbla la setarile aparatului, ai rupe definitv gura targului.

tocmai deaia il astept pe bitanu...am mai zis nu ma pricep sa reglez aparatul, degeaba am dat 11 milioane pe el smile) pozele sunt facute pe setari automate.

daca tot a venit vorba de poze poate iti faci si un album foto aici http://www.acvariidevis.ro/edit/ Il poti arata prietenilor mult mai usor.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

diseara cand ajung acasa o sa-mi fac big_smile

49

Bravo Bogdane! In scurt timp ai reusit sa asimilezi destule cunostine si mai ales rabdare in gradinarit!Arata bine acvariul tau  shark-thumbsup trebuie sa bem o cafea sa mai schimbam cate o gluma de aquascaperi  noroc