Subiect: PM?
va salut! am o mica problema, cand primesc PM nu sunt atentionat si pe mail. nu exista aceasta setare sau nu dau eu de ea? am cautat la profil-setari, dar nu gasesc nimic. va multumesc!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
va salut! am o mica problema, cand primesc PM nu sunt atentionat si pe mail. nu exista aceasta setare sau nu dau eu de ea? am cautat la profil-setari, dar nu gasesc nimic. va multumesc!
Cum crezi ca ar trebui sa fii atentionat. Atentionarea este boldirea (ingrosarea) literelor PM din partea de sus dreapta a paginii. Nu stiu daca exista si alt gen de atentionare.
Cred ca se referea , atunci cand primeste PM pe forum , sa primeasca si mail pe adresa cu care s-a inregistrat pe acvariidevis. Pe alte forumuri am intalnit aceasta optiune.
Cred ca se referea , atunci cand primeste PM pe forum , sa primeasca si mail pe adresa cu care s-a inregistrat pe acvariidevis. Pe alte forumuri am intalnit aceasta optiune.
Cred ca nu exista asa ceva. Este o problema? Daca da, ne adresam cui trebuie si poate se rezolva.
d4nu7z A scris:Cred ca se referea , atunci cand primeste PM pe forum , sa primeasca si mail pe adresa cu care s-a inregistrat pe acvariidevis. Pe alte forumuri am intalnit aceasta optiune.
Cred ca nu exista asa ceva. Este o problema? Daca da, ne adresam cui trebuie si poate se rezolva.
salut! nu este nici un fel de problema, pur si simplu credeam ca exista aceasta obtiune ca atunci cand primesc PM sa primesc si un mail care ma instiinteaza ca am primit PM precum si un link care ma duce direct la PM-ul primit. la fel ca atunci cand postez un topic nou si primesc raspuns la topic si totodata primesc si mail care ma avertizeaza ca am primit un raspuns si linkul aferent. chestia asta am intalnit-o pe toate forumurile pe unde mai am cont, nu neaparat de acvaristica si credeam ca este si aici, dar nu e panica
o zi buna!
Editat de lisandram (2011-03-28 14:29)
bradraqua A scris:d4nu7z A scris:Cred ca se referea , atunci cand primeste PM pe forum , sa primeasca si mail pe adresa cu care s-a inregistrat pe acvariidevis. Pe alte forumuri am intalnit aceasta optiune.
salut! nu este nici un fel de problema, pur si simplu credeam ca exista aceasta obtiune ca atunci cand primesc PM sa primesc si un mail care ma instiinteaza ca am primit PM precum si un link care ma duce direct la PM-ul primit. la fel ca atunci cand postez un topic nou si primesc raspuns la topic si totodata primesc si mail care ma avertizeaza ca am primit un raspuns si linkul aferent. chestia asta am intalnit-o pe toate forumurile pe unde mai am cont, nu neaparat de acvaristica si credeam ca este si aici, dar nu e panica
o zi buna!
Incearca cu optiunea de abonare la subiect.
Parerea mea e ca o asemenea setare ar fi utila.
Pentru ca atunci cand lucrurile trebuie sa se desfasoare rapid, ar fi de ajutor.
Parerea mea e ca o asemenea setare ar fi utila.
Pentru ca atunci cand lucrurile trebuie sa se desfasoare rapid, ar fi de ajutor.
Sunt total de aceeasi parere.
Prietenul Pisulica va studia, cred, problema si o va rezolva, in masura in care este posibil.
Si eu sustin.
Depinde daca e posibil dpdv tehnic. Ar fi de mare ajutor sa fii anuntat cand ti-a intrat un pm.
Cele bune!
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj