Subiect: NASA VORBESTE !!!

NASA VORBESTE ,  anunta ca ...
                 
   
    Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012  vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.
          -  Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
          - Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
          - Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
          - Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
          - Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
          - Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
          - Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

           Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple  schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din   centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
       Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
           Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
           Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa  existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

           Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.
           Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile   de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.
           Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
           Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
           In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.
           Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.
   
       

                                           2012 pe Terra
                Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!
                Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
                 Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.
                 In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
                 Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
                 Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
                 Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".
                 Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
                 Inca neclar?
                 Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !
                 Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
                Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
•    - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
•    - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
•     - banii vor disparea ca necesitate;
•      - vom intra in Dimensiunea a 5-a;
•      - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

               In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):
        - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
        - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin   
          tratamente clasice;
        - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
        - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

              In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.
              Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri.
             "Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.
              Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
              Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
              Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
              Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
            - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
            - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
            - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
            - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
            - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

             Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta  profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune,  )ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.

P.S.Nu stiu cat de adevarate sunt informatiile  lol , l-am primit si eu pe mail, pe cine intereseaza il astept si cu alte pareri pro sau contra....avem un an la dispozitie  dang-dang   lol

2 Editat de Ancistrus (2011-03-31 13:29)

Re: NASA VORBESTE !!!

bogdivaio A scris:

NASA VORBESTE Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune,  )ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.

     Ar fi bine sa devenim cu totii macar un pic mai buni... doar ca asta numai a declaratie NASA nu suna big_smile, mai degraba a poveste tibetana, sau SF vorbind suna cam a Avatar (filmul) "Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra." lol, mai ales ca este "ceva" primit pe mail wink, deci daca s-ar intampla ceva de o asemenea magnitudine, nu cred ca s-ar putea explica in scris, si mai mult, nu cred ca am putea intelege noi in asa fel incat sa putem asterne pe "hartie" asa ceva... Deci daca NASA doar "banuieste" asa ceva, va inchipuiti cat de mult depaseste gradul de intelegere al umanitatii cele ce vor urma, DACA vor urma. "Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii." un exemplu al bramburelii din acest text, declaratie, sau ce o mai fi, este chiar aceasta controversa, deci ori este nenorocire ori este veste buna?
    Concluzie: mai cautam pe net sa vedem ce mai declara NASA, ca manifestele de pe mail sunt de-a dreptul "electromagnetice" angel

LE: De fapt NASA zice cam asa:
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
http://www.nasa.gov/topics/earth/featur … 91110.html
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YUhEigdFFyI[/youtube]
Deci cel de pe mail a fost un manifest "pocait" (personal ii banuiesc pe Iehovisti pentru el wink)

Re: NASA VORBESTE !!!

Nu stiu ce sa zic, prea multe schimbari de odata. Nu inteleg cum le-au inteles cei care au zis ce se va intampla. Daca totul ar fi adevarat, nu cred ca cineva inca de pe acum ar putea intelege aceste schimbari si le-ar putea explica celorlalti. In alta ordine de idei, toata explicatia se bazeaza pe intamplari si "legende" din trecut, pe care nimeni nu le-au inteles ci doar au presupus ca s-ar fi intamplat, incercand sa le inteleaga, fiecare dupa propria "inteligenta", de fapt totul bazandu-se pe divergenta religie-stiinta. Intradevar, nu neg ca s-au produs multe schimbari pe Terra si in galaxie, in ultimile decenii, dar pana la ce se presupune acum cu anul 2012, mi se pare cale lunga.
Oricum interesanta teorie... asteptam si vom vedea...

Oricine ai fi, intotdeauna cineva stie mai multe decat tine. Dar intotdeauna acel cineva
nu stie chiar tot ce sti tu

4

Re: NASA VORBESTE !!!

Avem o "grămadă" de agenții spatiale, una mai "credibila" decât alta. NASA ca și alte agenții guvernamentale americane "provaduie" si influenteaza viitorul omenirii prin aruncarea in eter a sute de teorii care mai de care mai fanteziste.
NASA a fost înfiinţată în 1958 şi se ocupa cu cercetare aerospaţială civilă şi militară pe termen lung. Ultimul domeniu mentionat este de fapt cel prioritar, USA cheltuind anual miliarde de dolari pentru înarmare si menținerea supremației militare la nivel global, restul fiind "deconturi" pentru aplicațiile civile. Intre 2 sateliți militari lansați pe orbita mai apare o gaura neagra, inversarea polilor magnetici, furtuni solare catastrofale,etc.

5 Editat de eliana (2011-03-31 15:18)

Re: NASA VORBESTE !!!

Ancistrus A scris:

Deci cel de pe mail a fost un manifest "pocait" (personal ii banuiesc pe Iehovisti pentru el wink)

Martorii lui Iehova sunt trasniti si periculosi, dar nu au nici o legatura cu ceea ce scrie in postul lui Bogdivaio.

In al doilea rand martorii nu au nici in clin nici in maneca cu "pocaitii", asa cum ii numesti tu. Daca vrei detalii si informatii iti stau la dispozitie, dar pe scurt: sunt specii diferite.

Mie personal imi suna a new-age. Aure, stralucire, energie negativa cu vibratie joasa (OMG  roll ).
Schimbarile cosmice nu au loc la scara noastra temporala.  fluier


In plus, nu vad legatura intre "o centura de fotoni" si starea spirituala a omenirii.

6

Re: NASA VORBESTE !!!

Eliana îmi place atitudinea ta fata "martori" si "pocaiti"....citez "sunt specii diferitewink
Cuvintele tale sunt pline de talc....urmărești fenomenul?

7 Editat de Ancistrus (2011-03-31 15:51)

Re: NASA VORBESTE !!!

eliana A scris:

Martorii lui Iehova sunt trasniti si periculosi, dar nu au nici o legatura cu ceea ce scrie in postul lui Bogdivaio.

In al doilea rand martorii nu au nici in clin nici in maneca cu "pocaitii", asa cum ii numesti tu. Daca vrei detalii si informatii iti stau la dispozitie, dar pe scurt: sunt specii diferite.

Consider ca am pus destule glilimele unde era cazul, deci nu inteleg ce anume "detalii si informatii" mi-ai putea spune... posibil ca vrei sa-mi explici termenul "pocainta", sau ceea ce a ajuns in ziua de azi cuvantul "pocait"?. Ce am scris mai sus este ceea ce cred eu... ba chiar am postat si ce parere are NASA real vis-avis de 2012, nu inteleg ce nu intelegi tu din ce am scris eu?
PS: Daca citeai mai atent intelegeai ca era o gluma la adresa Iehovistilor care pana acum le-au incercat pe toate, numai de aure luminoase tip "icoane" nu se apucasera pana acum sa "propovaduie" tongue

8 Editat de eliana (2011-03-31 15:55)

Re: NASA VORBESTE !!!

Sa spunem ca sunt informata de la sursa. smile


Si am studiat binisor si martorii, si mormonii, si new age-ul. Si nu numai.


@ancistrus: simt nevoia de explicatii.


din punctul meu de vedere, in Romania zilelor noastre, oamenii se grabesc sa traga concluzii pe informatii putin studiate. si asta nu e mereu bine.
in plus, ceea ce e cunoscut putin, si studiat si mai putin e discriminat mai abitir. nu ma refer la tine.

insa in clipa in care tu faci referire la o asemenea scriere (fascinanta pentru un studiu socio-psihologic de altfel, pentru ca "prinde" la marea masa a publicului) ca fiind de la "pocaiti", cu ghilimele sau fara, denota o obisnuita sociala de a asocia pocaitii cu lucruri nu tocmai bune. si imi displace acest lucru, pentru ca se intampla deja reflex.

de aia, cand am ocazia sa vorbesc despre asta, la obiect, o fac. nu iti reprosez tie nimic, dar ma deranjeaza cand oamenii fac asocieri intre ceea ce este pocainta (o stare absolut naturala pentru crestinul practicant fie el ortodox sau neoprotestant) si credintele bizare ale martorilor, si ale altor fascii spirituale.

ce am facut eu, am corectat impresia ta cu referire la sursa iehovista directionand-o spre new-age. atat era mesajul adresat tie.

9

Re: NASA VORBESTE !!!

eliana A scris:

Sa spunem ca sunt informata de la sursa. smile


Si am studiat binisor si martorii, si mormonii, si new age-ul. Si nu numai.

Ma pui pe gânduri....care sursa?...NASA? ori... angel

10

Re: NASA VORBESTE !!!

eliana A scris:

Sa spunem ca sunt informata de la sursa. smile

Asta deja suna a blasfemie lol

11

Re: NASA VORBESTE !!!

PREMISA – Pe 21 decembrie 2012, conform calendarului Mayas, planeta isi va gasi sfarsitul.
Urmatoarele 10 alineate isi propun sa zugraveasca o imagine de ansamblu asupra societatii romanesti in zilele premergatoare evenimentului apocaliptic .

1. Televiziunile freamata! Editii speciale peste editii speciale! O batalie crunta pentru exclusivitati. George Buhnici (corespondent PRO TV): “Pe-aici, pe la Vama Bors, va intra Apocalipsa in Romania!” Dan Diaconescu (OTV): “Numai aici la televiziunea poporului, puteti urmari cataclismul 3D! Dan Diaconescu Direct…” Valentin Stan (Antena 3): “Sfarsitul lumii este rodul unei politici criminale a guvernului!” Tatulici (Realitatea TV): “Apocalipsa este un eveniment aproape la fel de important ca primul concert Michael Jackson, pe care l-am transmis eu la Tele 7 ABC…” Prima Tv transmite, calm, “Schimb de mame”… 

2. Manelistii se intrec in cantece despre Sfarsitul lumii. Pe locul intai in preferintele publicului este melodia interpretata in duet de Florin Salam si Nyno.
“Doamne vine-apocalipsa/
O sa moara toti dusmanii/
Si nici n-o sa le simt lipsa/
Trece viata, trece anii!” 

3. La serviciu, in metrou, la cafenele, peste tot auzi romanii intrebandu-se unul pe altul: “Ce faci de Sfarsitul lumii?” 

4. Marian Vanghelie: “Acum ati inteles de ce am lasat sectorul 5 sa arate asa… Locuitorii e obisnuiti cu imaginile apocaliptice deci pregatiti pentru ce vine…” 

5. Cluburile din Bucuresti pregatesc Party-uri si Event-uri speciale. In Gaia, unde Poponet si Delia Matache au, bineinteles, masa, se pregateste eventul “Apocalypse Party Hot Stuff All Night”. In Bamboo, Patrascu a platit o suma importanta ca sa-l lase pe el sa mixeze: “End of World Mega Mix”. Cretinii…aaa…pardon…romanii s-au repezit sa-si rezerve locuri si la cluburile After Hours, adica petrecerile de dupa Sfarsitul lumii. 

6. Bisericile sunt luate cu asalt de catre cei care vor sa se mantuiasca pe ultima suta de metri. Pentru eficientizare, preotii spovedesc grupuri… 

7. Ca la marile sarbatori, hypermarketurile sunt luate cu asalt! Televiziunile prezinta aceasta stire cu formulari de genul: “Oamenii spun ca trebuie sa aiba pe masa de Sfarsitul lumii, toate cele cuvenite…” Fiind un eveniment care nu s-a mai petrecut, gospodinele nu stiu daca sa faca drob sau nu. 

8. Declaratie Dragos Bucurenci: “P..a mea! Io v-am zis!…” 

9. Tabloidele sunt incorijibile: Cancan – “Monica Columbeanu isi petrece Sfarsitul lumii cu Ricky! Irinel, tu cu cine?” Click: “Ce buna e gagica lui Pulhac! Pacat ca o sa crape!” 

10. Basescu este filmat pe ascuns spunandu-i lui Videanu: “Ma doare-n cur! Si-asa era ultimul mandat ca nu mai aveam voie sa candidez…”

PS: venita tot pe surse (e-mail).... lol

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

12

Re: NASA VORBESTE !!!

@pelly67

in titlu e mentionata NASA< iar in text "Academia Nationala de Stiinte din Siberia". declin orice asociere cu aceste doua importante institutii.  big_smile


informatiile mele vin din experienta directa. smile

13

Re: NASA VORBESTE !!!

eliana A scris:

@pelly67

informatiile mele vin din experienta directa. smile

Ok, deci esti pe subiect ...ca sa zic asa! shark-thumbsup

14 Editat de eliana (2011-03-31 16:13)

Re: NASA VORBESTE !!!

Da, sunt. Tocmai de aia spuneam ca am informatii de la sursa. smile


Uitati aici ceva amuzant, in aceeasi nota a documentelor de mai sus:


http://leonidabucium.wordpress.com/2009/12/21/tehnologia-balauriana-alienware/

Cititi si revenim cu discutia. smile)

si asta

http://www.slideshare.net/leonidabucium/tehnologia-balauriana-alienware

15

Re: NASA VORBESTE !!!

eliana A scris:

@ancistrus: simt nevoia de explicatii.


din punctul meu de vedere, in Romania zilelor noastre, oamenii se grabesc sa traga concluzii pe informatii putin studiate. si asta nu e mereu bine.
in plus, ceea ce e cunoscut putin, si studiat si mai putin e discriminat mai abitir. nu ma refer la tine.

insa in clipa in care tu faci referire la o asemenea scriere (fascinanta pentru un studiu socio-psihologic de altfel, pentru ca "prinde" la marea masa a publicului) ca fiind de la "pocaiti", cu ghilimele sau fara, denota o obisnuita sociala de a asocia pocaitii cu lucruri nu tocmai bune. si imi displace acest lucru, pentru ca se intampla deja reflex.

de aia, cand am ocazia sa vorbesc despre asta, la obiect, o fac. nu iti reprosez tie nimic, dar ma deranjeaza cand oamenii fac asocieri intre ceea ce este pocainta (o stare absolut naturala pentru crestinul practicant fie el ortodox sau neoprotestant) si credintele bizare ale martorilor, si ale altor fascii spirituale.

ce am facut eu, am corectat impresia ta cu referire la sursa iehovista directionand-o spre new-age. atat era mesajul adresat tie.

Mai ales ca nu stii din ce "izvoare" fac eu acele trimiteri catre unii "pocaiti" (o gluma in cazul de fata), si nici ce am studiat in domeniu sau nu, ma vad nevoit sa-ti cer respectuos daca mai ai ceva de spus in legatura cu penticostalii, baptistii, evanghelistii iehovistii si altii, o poti face pe privat, pentru ca NASA "nu crede" in ei big_smile, chiar daca pe bancnota cu care-si primesc salariu este "specificat" altceva.

Re: NASA VORBESTE !!!

eliana A scris:

Da, sunt. Tocmai de aia spuneam ca am informatii de la sursa. smile


Uitati aici ceva amuzant, in aceeasi nota a documentelor de mai sus:


http://leonidabucium.wordpress.com/2009/12/21/tehnologia-balauriana-alienware/

Cititi si revenim cu discutia. smile)

si asta

http://www.slideshare.net/leonidabucium/tehnologia-balauriana-alienware

Nu am mai ras atata ...

17

Re: NASA VORBESTE !!!

eh, ideea e ca oamenii aia sunt pe bune. smile)


@ancistrus, normal ca nu ma apuc sa fac teologie pe un site de acvaristica. dar tu de ce te superi asa iute?

18

Re: NASA VORBESTE !!!

eliana A scris:

@ancistrus, normal ca nu ma apuc sa fac teologie pe un site de acvaristica. dar tu de ce te superi asa iute?

Faptul ca ma simti suparat este posibil din cauza starii tale, nu sunt suparat deloc... mai ales ca stiu ca vine 2012 pupici
PS: In general ma supar dulce smile

19

Re: NASA VORBESTE !!!

Vai, nunu.


Ei acum, nu ma laud cu suparari la fel de bine asezonate ca tine. smile

Dar pot spune ca in nici un caz nu m-am suparat.  hug

20

Re: NASA VORBESTE !!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z0GFRcFm-aY[/youtube]