Subiect: nu-mi pot schimba avatarul

va salut! am o mica problema, asa cum scrie si in titlu, nu imi pot schimba avatarul. cand il incarc pe cel nou (respecta dimensiunile si marimea ceruta) nu imi apare, dau actualizare profil si imi apare acelasi avatar pe care il aveam si inainte de a-l incarca pe cel nou.

2

Re: nu-mi pot schimba avatarul

lisandram A scris:

va salut! am o mica problema, asa cum scrie si in titlu, nu imi pot schimba avatarul. cand il incarc pe cel nou (respecta dimensiunile si marimea ceruta) nu imi apare, dau actualizare profil si imi apare acelasi avatar pe care il aveam si inainte de a-l incarca pe cel nou.

Daca cel nou este cel cu... nu stiu ce si sticla de otrava, noi il vedem. Acum s-a schimbat cu ceva la fel de... interesant. Nu o sa inteleg niciodata, de ce va jucati cu avatarurile astea, userii va recunosc mai usor dupa un avatar consacrat.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

la mine nu a aparut cel nou

4

Poate vede cineva de la tehnic problema ta si te ajuta.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

ok, multumesc mult!

pune in format png si merge sigur asa mam chinuit si eu pana i-am dat de cap

Eu si cand stau degeaba sunt cel mai bun

ok, multumesc!

8

Tastati CTRL+F5 in browser pentru a curata memoria tampon (cache) a browserului si a reincarca ultima versiune de avatar de pe site. Pentru o navigare mai rapida browserele folosesc o memorie temporara pe hard disk unde stocheaza diverse informatii din paginile pe care navigati si le incarca din acea memorie ca sa nu asteptati reincarcarea totala a paginii.

Boc s-a sinucis! L-au gasit spanzurat de un bonsai.

pisulica A scris:

Tastati CTRL+F5 in browser pentru a curata memoria tampon (cache) a browserului si a reincarca ultima versiune de avatar de pe site. Pentru o navigare mai rapida browserele folosesc o memorie temporara pe hard disk unde stocheaza diverse informatii din paginile pe care navigati si le incarca din acea memorie ca sa nu asteptati reincarcarea totala a paginii.

multumesc mult, acum a mers