1

Subiect: Departajare

Pentru ca s-a facut un pas inainte si se vor separa sectiunile concursurilor de acvarii pe marine si de apa dulce, indraznesc sa fac inca o propunere de departajare:
   in cadrul acvariilor de apa dulce, acvariile neplantate cu ciclide africane, sa faca obiectul unei sectiuni distincte.
   Motivele sper ca vi le imaginati.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

Re: Departajare

ar fi mult mai usor de departajat. fiecare tip de acvariu, fie el plantat sau nu, are frumusetea sa.
o varianta ar fi sa se desfasoare nu simultan, concursurile sa se tina unul dupa altul.
e doar o parere.

3

m_ionut2007 A scris:

ar fi mult mai usor de departajat. fiecare tip de acvariu, fie el plantat sau nu, are frumusetea sa.
o varianta ar fi sa se desfasoare nu simultan, concursurile sa se tina unul dupa altul.
e doar o parere.

Scuza-ma dar nu am inteles!

4

Dupa parerea mea, clasificarea unor acvarii nu trebuie facuta numai datorita criterului estetic, departajarea trebuie sa reflecte si munca si gradul de complexitate, pe care il are fiecare acvariu.
   Personal nu pot situa pe acelasi nivel valoric un acvariu neplantat, cu ciclide africane, alaturi de unul, fie si cu vivipari, dar care este reprezentativ ca acvariu plantat. Stim cu totii, ce se ascunde in spatele realizarii unui set-up plantat, de valoare.

bradraqua A scris:
m_ionut2007 A scris:

e doar o parere.

scuzama pentru ca nu mam exorimat corect. sunt total deacord cu tine.
ideea mea era ca cele trei concursuri sa nu se desfasoare simultan.

m_ionut2007 A scris:
bradraqua A scris:
m_ionut2007 A scris:

e doar o parere.

scuzama pentru ca nu mam exorimat corect. sunt total deacord cu tine.
ideea mea era ca cele trei concursuri sa nu se desfasoare simultan.

De ce nu?

Satul de Romania !!!