Subiect: set up nou

[imagine forum acvarii de vis][imagine forum acvarii de vis]

salutare!de o luna de zile am inceput acest setup care in momentul de fata mi se pare ok dar tot odata parca prea aglomerat,in spate pe fundal incerc sa fac un tapet de christmass moss si deja au aparut primii lastari,radacina cu moss fac bine daca o tund?ma gandeam sa-i adaug un ton de culoare cu ceva plante rosii dar nu stiu la ce sa renunt.in speranta ca voi gasi ajutor din partea dvs. astept orice fel de pareri.Cu respect!

Editat de cstnrazvan (2011-05-08 14:28)

never say never

Re: set up nou

[imagine forum acvarii de vis]

au depus scalarii!

never say never

plec in concediu 1 luna,oare ce surpriza o sa am cand ma intorc?

never say never

nimic?

never say never

5

cstnrazvan A scris:

nimic?

Foarte frumos acvariu!!! Daca ai tot ce trebuie, nu o sa ai surprize majore. Ma refer in primul rind la un hranitor automat si apoi la aprinderea si stingerea automata a luminii. Cu schimburile de apa poate sa fie o problema dar cred ca nu extrem de mare. Nu ai pe cineva care sa poata schimba apa si sa mai arunce un ochi, din cind in cind? Oricum, ideal ar fi, ca toate filtrele sa fie curatate cu putin timp inaintea plecarii, deasemenea schimbul saptaminal de apa, sa fie facut.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

un hranitor automat ar fi soti mea  big_smile ,cu restul tre sa fac scoala,iar iluminatul este asigurat de o priza cu programare.multumesc pentru apreciere.cand ma intorc o sa trec la ceva mai mare.

never say never

7

cstnrazvan A scris:

un hranitor automat ar fi soti mea  big_smile ,cu restul tre sa fac scoala,iar iluminatul este asigurat de o priza cu programare.multumesc pentru apreciere.cand ma intorc o sa trec la ceva mai mare.

Indraznesc prea mult, daca te rog sa-mi spui, cum reusesti sa pleci singur in concediu? lol

foarte tare cat am mai ras  lol

Eu si cand stau degeaba sunt cel mai bun

9

macarsaidaufoc A scris:

foarte tare cat am mai ras  lol

Ne mai descretim fruntile, astia care pot, care nu... vai de ei!!! lol

asa este  lol

Eu si cand stau degeaba sunt cel mai bun