Subiect: My aquarium

Tinand cont ca activez de ceva vreme pe forumul asta insa nu am apucat sa ma prezint o sa o fac acum . Am 28 de ani, din Bucuresti si am prins microbul cu acvaristica. Am pornit cu un acvariu de 20l cu o ciorba de pesti si niste cabomba, urmat de unu de 63l cu vivipari si incercari cu diverse plante insa nimic reusit. Urmatorul a avut 126l unde am inceput sa folosesc co2 si am reusit pentru prima oara sa tin in viata plantele si chiar sa fac o portiune de gazon. Iar acum il am pe cel care e prezentat mai jos plus inca unu de 45l cu vreo 6 rasbora si multi Red Cherry care o sa fie prezentat separat.

Ca si hardware : flitre jbl e700, jbl e900, instalatie co2 jbl cu ph controller chinezarie, uv 5w aqua medic. Substrat aquabasis plus, manado.
Din pacate nu am apucat sa postez inca de cand plantam fir cu fir cuba la acest acvariu insa mai jos e rezultatul final :

Re: My aquarium

Foarte, foarte frumos! Ai asteptat tongue sa ne dai pe spate, nu ai postat cu inceputurile hobby-ului sa iti iei "castane"! Acum se poate spune doar succes in continuare si la mai multe asemenea acvarii!

3

Re: My aquarium

Frumos prietene,bravo! Dezvoltare buna ,evolutie frumoasa, curat si bun gust!
La cat mai multe setupuri asa sau hi ,dar  ideal ar fi sa deschizi un thread la o sectiune adecvata si sa detaliezi evolutia si intretinerea acvariului ,impresi ce ar fi bine venite colegilor de forum,merci!

Re: My aquarium

deschid acum alt thread la alta rubrica si o sa detaliez setup-ul , plus poze mai vechi inca de cand a fost inceput si pana in prezent. Am postat aici pentru ca mi-am dat seama ca nu m-am prezentat de cand sunt pe forum smile

5

Re: My aquarium

FOarte frumos si de respectat,astepta threadul! smile

6

Re: My aquarium

narcis.b A scris:

FOarte frumos si de respectat,astepta threadul! smile

Superb, bravo! :apl

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!