mirceajifcu A scris:bradraqua A scris:As fi preferat sa tii pentru tine, ce am discutat si ce ai vazut!
Asa deci Dl Radu, desi sunteti "taticul" nostru,
aveti secrete fata de copii dvs si vreti sa ne tineti in intuneric. Ca orice bucatar care dicteaza reteta dar nu zice micile smecherii pe care le face sa iasa "ciorba de peste" buna. PS: Si desi si-a luat destule castane, sunt de acord cu bucuresteanu, un acvariu gol, doar cu doi pesti pusi la inmultit arata groaznic, dar as vrea sa vad o femela de discus calarita de puii ei...
Mircea, disponibilitatea mea in ceea e priveste impartasirea propriilor cunostinte, nu este nelimitata dar exista in limite foarte largi. Nu vreau sa fiu ipocrit si sa declar ca nu am secrete, ele exista si le veti inlatura singuri, in masura in care acest hobby va pasioneaza cu adevarat.
Oricum, de acum inainte, voi fi mult mai selectiv, in ceea ce priveste persoanele carora le voi furniza informatii
Ospitalitatea mea in cazul celor care ma vor mai vizita acasa, va fi mai... germanica (teutona), nu romaneasca (dacica), ca pina acum... 
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!