Re: Cum ar trebuii sa pregatesc un acvariu pentru discus?

bradraqua A scris:

As fi preferat sa tii pentru tine, ce am discutat si ce ai vazut!

Asa deci Dl Radu, desi sunteti "taticul" nostru,  lol aveti secrete fata de copii dvs si vreti sa ne tineti in intuneric. Ca orice bucatar care dicteaza reteta dar nu zice micile smecherii pe care le face sa iasa "ciorba de peste" buna.

PS: Si desi si-a luat destule castane, sunt de acord cu bucuresteanu, un acvariu gol, doar cu doi pesti pusi la inmultit arata groaznic, dar as vrea sa vad o femela de discus calarita de puii ei...

22

mirceajifcu A scris:
bradraqua A scris:

As fi preferat sa tii pentru tine, ce am discutat si ce ai vazut!

Asa deci Dl Radu, desi sunteti "taticul" nostru,  lol aveti secrete fata de copii dvs si vreti sa ne tineti in intuneric. Ca orice bucatar care dicteaza reteta dar nu zice micile smecherii pe care le face sa iasa "ciorba de peste" buna. PS: Si desi si-a luat destule castane, sunt de acord cu bucuresteanu, un acvariu gol, doar cu doi pesti pusi la inmultit arata groaznic, dar as vrea sa vad o femela de discus calarita de puii ei...

Mircea, disponibilitatea mea in ceea e priveste impartasirea propriilor cunostinte, nu este nelimitata dar exista in limite foarte largi. Nu vreau sa fiu ipocrit si sa declar ca nu am secrete, ele exista si le veti inlatura singuri, in masura in care acest hobby va pasioneaza cu adevarat.
   Oricum, de acum inainte, voi fi mult mai selectiv, in ceea ce priveste persoanele carora le voi furniza informatii lol  Ospitalitatea mea in cazul celor care ma vor mai vizita acasa, va fi mai... germanica (teutona), nu romaneasca (dacica), ca pina acum... lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

23

mirceajifcu A scris:

dar as vrea sa vad o femela de discus calarita de puii ei...

Nu e femela, e mascul(de obicei masculii duc puii), dar cred ca e ceea ce vrei sa vezi.
Bineinteles ca imi apartine. applause

Editat de puiutu (2011-07-06 08:49)

Vand TETRA DISCUS-AICI
DISCUSII MEI-AICI

24

puiutu A scris:
bradraqua A scris:

dar as vrea sa vad o femela de discus calarita de puii ei...

Nu e femela, e mascul(de obicei masculii duc puii), dar cred ca e ceea ce vrei sa vezi.
Bineinteles ca imi apartine. applause

lol  lol  lol  Nu eu am scris "ghidusia"!

25

Acvariile de reproducere cati litrii ar trebuii sa aiba?

0784063963

Eu sunt autorul "ghidusiei"  lol , si da, asta vroiam sa vad, dar live ... ca pe net am tot vazut. Dar nu e pentru mine, desi as avea unde sa ma scap de pui, desi sunt greu de dat  lol conform unor colegi mai experimentati tongue.

27

Mi-am permis sa sterg "adincile consideratii" facute de colegul dody, in privinta cresterii Discusilor, pentru a-l scoate dintr-o situatie penibila. Pe aceasta cale, il mai sfatuiesc o data sa-si constientizeze statutul de "foarte incepator" in practica acvaristica si inca vreu an de acum incolo, sa se abtina de la a da sfaturi!