Subiect: acvariu fisurat
unde as putea sa imi repar acvariul care s-a fisurat pe lateral?am intrebat un geamgiu dar mi-a zis ca nu e de competenta lui sa il repare dar probabil era cineva care nu se pricepea
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acum poti adauga un album nou Aici
Nou: Harta siteului
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
unde as putea sa imi repar acvariul care s-a fisurat pe lateral?am intrebat un geamgiu dar mi-a zis ca nu e de competenta lui sa il repare dar probabil era cineva care nu se pricepea
simplu cauta pe cineva care sa lipeasca acvariu si ai cumperi un alt lateral parerea mea si eu am patito si parerea ar fii sa schimbi geamu e cea mai buna solutie
Saracul geamgiu are dreptate, mai ales daca nu a facut niciodata un acvariu si pe deasupra era si... ostenit de caldura!
De obicei, in astfel de situatii, se recomanda reconstructia in totalitate a acvariului, mai ales in cazul unui acvariu mic, fara prea mare valoare.
In situatii speciale se inlocuieste geamul spart dar este o munca foarte laborioasa si migaloasa, in etapa dezlipirii peretului ce urmeaza a fi inlocuit. Exista pericolul ca geamurile care se imbina cu acesta, sa fie ciobite sau chiar sparte, din cauza cordonului de silicon, de obicei prea subtire, pentru a fi taiat cu usurinta. Chiar si o lama de cutter foarte subtire, este manevrata dificil in astfel de situatii. Dificultatea operatiunii creste foarte mult, in cazul inlocuirii peretilor laterali, care sunt lipiti intre geamul din fata si cel din spate.
Daca ti-am dat o veste proasta, imi pare rau!
Oare pot inchide acest subiect? 
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj