Subiect: Bucuresti 18.01.2009 --- Plazza romania 14 30
Se prezinta cineva?
azi am fost 5 asteptam mai multi
Plazza romania 14:30 ( am uitat sa specific )
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Bucuresti 18.01.2009 --- Plazza romania 14 30
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Se prezinta cineva?
azi am fost 5 asteptam mai multi
Plazza romania 14:30 ( am uitat sa specific )
Eu unul imi anunt prezenta inca de acum.
tot sunt mesaje putine aici la subiectu asta...eu sunt bogdan, baiatu care venit cu razvan la mall saptamana asta (11.01.2009). Sper sa ne intalnim si weekendu asta si sa stam mai mult de vorba...!! dk intalnirea e stabilita eu voi fi PREZENT
!!
salut bogdan.
Deschide un subiect la pesti de apa dulce si pune poza cu "pisica de mare" ca de duminika te astept )
knd poti nu neaparat akm
salutare
as veni si eu daca se mai strang
Pana acum am fi 5 cu tine 6 asa ca pana duminica o sa ne adunam un pic mai multi.
dintre cei care vin: Are cineva vreo 2 pomaceea va rog am nevoie ptr acvariul unui var.
As vrea si eu un anubias sau orice tine la carasi o si cumpar daca e cazul!:(
daca pe mine ma intrebai:cu parere de rau nu pot sunt din satul Braila:lol:
stiu ca esti din braila deaceea am intrebat
am vazut ca ai spus ca ai vrea un anubias si am crezut ca ai drum in buc duminik si ajungi si u la intalnire
scz de neintelegere
nui nimic!e naspa ca nu gasesc aici plante pt ei si acvariul meu arata ca un acvariu pt ciclide:(
deci hai sa facem prezenta pentru maine.
Eu prezent, s-ar putea cu un var de-al meu
ne-am intalnit azi si radeai de broasca mea ca e urata si etc. )) dar de asta ce crezi? ...era intrun acvariu de la moghioros !!
cine a ras de broasca ta? mie imi place )
a mai trecut o spatamana, a mai trecut o intalnire
Am si eu o intrebare. Broasca, misca sau nu? :D:D:D:D:D
da....o tragi cu atza si tre sa sara !! )
nu pot sa ma aptin....:)) Duminica asta se anunta mare intalnire, ca or sa vina mai multi si ca o sa facem acolo schimb de experienta si cand colo a venit decat Florin Mazilu !!....nu ma asteptam....!
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Bucuresti 18.01.2009 --- Plazza romania 14 30