Subiect: Betta HM BF
Are 4 luni si locuieste singur intr-un Hagen Marina de 2 itri.
In cateva zile va sosi si o femela Platinum White HM.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Are 4 luni si locuieste singur intr-un Hagen Marina de 2 itri.
In cateva zile va sosi si o femela Platinum White HM.
uau.foarte frumos.are nume?
Il cheama Memo. )
foarte frumos exemplar...sper ca nu ai degand sa tii femela impreuna cu el
de ce?eu cred ca asta are el de gand.
foarte simplu..o i-a la bataie pana o omara ...se tin impreuna doar pe durata imperecherii,apoi se separa femela de mascul
Femela va sta tot singura...se vor intalni doar pentru imperechere.
In rest, se vor mai vedea cateva minute zilnic, dar fiecare din casa lui.
eram mai mult ca sigur ca esti in cunostiinta de cauza,vazand frumusetea si cat de ingrijit e exemplarul..bafta la imperechere!
Acvariul de 20 litri cu ascunzatori pentru femela si plante de suprafata va fi cel pentru imperechere.
Filtru pentru 2 litri nu am vazut...temperatura e cam 25-26 grade, deci e ok pentru betta.
Schimbul de apa il fac la 2 zile, cam 40%, cu apa la aceeasi temperatura invechita minim 24 de ore.
eu am tinut cam un an, 2 betta in acelasi conditi.. merg fara probleme.. tot cu schimb de apa exact la fel..
la un moment dat o sa ti se ia.. si o sa ii faci acvariu.. din comoditate..
Aici depinde de rabdarea fiecaruia...
Nu mi se pare chiar greu sa schimb aproximativ 1 litru de apa o data la 2 zile...am experienta de la acvariul de 180 litri si cel de 35.
Reproducerea si cresterea puiilor o sa necesite mai mult timp alocat.
Ce mi se pare interesant la inmultirea intre doi betta Halfmoon este ca niciodata nu vor iesi pui 100% HM, majoritatea vor fi Delta si Superdelta, iar HM in general sub 10%.
Superb exemplar. Sa`ti traiasca, si sa te bucuri de el si de progeniturile sale, cand va fi cazul.
ma inscriu la un pui (daca se fac liste)
Bafta multa la inmultit, si fa-ti un log cu evolutia inmultiri, daca se poate cu poze. pentru incepatorii care vor sa-i inmulteasca
Sunt foarte curios daca o sa scoti vre-un white HM BF sau macar un super delta pure white (deja visez :lol:)
Multumesc pentru aprecieri...de fapt, el va multumeste.
Va fi pentru prima data cand voi incerca sa inmultesc betta, deci ma pot considera incepator.
M-am informat din diferite surse despre reproducerea la betta si continui sa o fac...
Dupa ce o sa am femela, o sa incerc sa va tin la curent pas cu pas despre ce se va intampla legat de inmultire, cat si dupa, referitor la cresterea puiilor, daca totul decurge bine.
@ Florin.Mazilu - sper sa iasa cat mai multi HM, iti rezerv de pe acum unul
Poate va fi ceva ca in poza alaturata
nu ma incanta pastelul dar daca tie iti place e perfect
mie imi place simetria
de exemplu daca avea partea acea "kaki" tot albastra era , in opinia mea, un peste superb
daca te pot ajuta cu ceva da-mi un mesaj privat
cea mai mare sugestie pe care ti-o pot face este sa ai artemia salina la indemana
Multumesc mult pentru rezervare
Presupun ca despre artemia proaspat eclozata ziceai. inca nu am, dar o sa fac rost...deocamdata am doar matura congelata.
Uite un HM BF "simetric" pe gustul tau.
pot sa ma bag si eu la un exemplar ???
Esti al doilea...trebuie sa facem lista.
Inca nu a sosit femela...cam pe joi o sa o am.
Va urma o perioada de circa 10 zile de acomodare a celor doi, in care vor fi bine hraniti si se vor vedea vreo 2 ore pe zi din acvarii diferite. Pe urma...sper sa treaca la treaba.
eu am vazut la un amic dansul de imperechere. este superb sa vezi cum masculul se strange de la mijloc pe femela si o obliga sa depuna icrele dupa ce in prealabil au construit cuibul .
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF