Acasa » Intretinere acvarii

Intretinere acvarii

Întreținerea și îngrijirea pe termen lung sunt aspecte importante de luat în considerare la planificarea unei instalații de acvariu. În timp ce acvariul modern și echipamentul de însoțire au parcurs un drum lung spre realizarea cu succes a acvariului păstrând o realitate, trebuie fie să vă familiarizați cu o mulțime de cunoștințe sau să apelati la o companie de întreținere profesională pentru a asigura succesul. Atunci cand timpul, sau experienta nu va permit sa va ocupati de acvariul ce il aveti acasa sau la firma, specialistii nostrii in domeniu va vin in ajutor.

 

Echipele noastre se pot deplasa rapid pana la Dumneavoastra si vor intretine acvariile care le aveti, intr-un mod profesionist. Noi stim cat de pretios este timpul pentru dumneavoastra, asa ca nu va ramane nimic de facut decat sa priviti acvariul impreuna cu familia si prietenii, de restul se ocupa specialistii Acvarii de vis.

Vizite de întreținere

În timpul unei vizite de întreținere de rutină, Acvarii de vis va face schimbarea apei, va curăța toati pereții și decorațiunile acvariului. Vom mentine filtrul si vom monitoriza parametrii apei pentru a asigura un mediu de viata sanatos pentru pești. De asemenea, vom păstra acvariul bine aprovizionat cu plante atractive, corali, pești și alimente pentru acestia. Personalul nostru experimentat observa toate nevoile acvariului.

 


Pentru relatii suplimentare contactati-ne la telefon: 0765.262.525

Tipuri de abonamente pentru intretinerea acvariilor de apa dulce

ABONAMENT STANDARD
curatarea acvariului completa odata pe luna, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, curatarea geamurilor

ABONAMENT SUPER
curatarea acvariului completa odata pe saptamana, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, curatarea geamurilor

ABONAMENT VIP
curatarea acvariului completa odata pe saptamana, curatarea geamurilor, schimbarea apei odata pe saptamana, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, ingrijirea pestilor, asigurarea  hranei pentru pesti, asigurarea medicamentele necesare in cazul inbolnavirii lor 

ABONAMENT EXTRA
curatarea acvariului completa odata pe saptamana, schimbarea apei odata pe saptamana, curatarea geamurilor, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, ingrijirea si tratarea pestilor, urmarirea dezvoltarii plantelor si adaugarea frecventa de fertilizanti ce ajuta la o dezvoltare armonioasa, asigurarea  hranei pentru pesti, asigurarea medicamentelor necesare in cazul inbolnavirii pestilor, controlul si reglarea periodic al pH-ului si ai altor parametri fizico-chimici ai apei.

INTRETINERE OCAZIONALA
curatarea acvariului o sigura data ce include: schimbarea apei, curatarea geamurilor, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, ingrijirea si tratarea pestilor, ingrijirea si tratarea plantelor, controlul si reglarea periodic al pH-ului si ai altor parametri fizico-chimici ai apei.

CURATAREA ANUALA A ACVARIULUI
curatarea acvariului completa, spalarea pietrisului, curatarea geamurilor, plantelor, pietrelor, buturugilor, schimbarea apei, schimbarea substratului, schimbarea carbunelui activ, schimbarea filtrelor, ingrijirea si tratarea pestilor si a plantelor, masurarea si reglarea parametrilor apei.

Pentru relatii suplimentare contactati-ne la:  0765.262.525

Tipuri de abonamente pentru intretinerea acvariilor de recif (apa sarata)

ABONAMENT STANDARD Reef
curatarea acvariului completa odata pe luna, schimburi regulate de apa, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, curatarea spumatorului, hranirea coralilor, curatarea geamurilor.

ABONAMENT SUPER Reef
curatarea acvariului completa odata pe saptamana, schimburi regulate de apa, (schimburile regulate de apa se fac cu apa marina preparata, ceea ce presupune un necesar lunar de sare marina sintetica si aditivi, microelemente), sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, curatarea spumatorului, hranirea coralilor, curatarea geamurilor.

ABONAMENT VIP Reef
curatarea acvariului completa odata pe saptamana, completarea apei odata pe saptamana, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, curatarea spumatorului, hranirea coralilor, curatarea geamurilor, reglarea salinitatii, ingrijirea pestilor, controlul periodic al pH-ului, potentialului Redox, salinitatii, conductivitatii, asigurarea  hranei pentru pesti.

ABONAMENT EXTRA Reef
curatarea acvariului completa odata pe saptamana (schimburile regulate de apa se fac cu apa marina preparata, ceea ce presupune un necesar lunar de sare marina sintetica si aditivi, microelemente), schimburi regulate de apa, sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, curatarea spumatorului, hranirea coralilor, curatarea geamurilor, reglarea salinitatii, ingrijirea si tratarea pestilor, ingrijirea si tratarea coralilor, controlul periodic al pH-ului, potentialului Redox, salinitatii, conductivitatii, masurarea si reglarea parametrilor apei (amoniu, nitriti, nitrati, fosfati, calciu, magneziu, strontiu), asigurarea  hranei pentru pesti.

INTRETINERE OCAZIONALA Reef
curatarea acvariului o sigura data ce include: schimburi regulate de apa(schimburile regulate de apa se fac cu apa marina preparata, ceea ce presupune un necesar lunar de sare marina sintetica si aditivi, microelemente),  sifonarea resturilor alimentare si a produselor de excretie, curatarea spumatorului, hranirea coralilor, curatarea geamurilor, reglarea salinitatii, ingrijirea si tratarea pestilor, ingrijirea si tratarea coralilor, controlul periodic al pH-ului, potentialului Redox, salinitatii, conductivitatii, masurarea si reglarea parametrilor apei, (amoniu, nitriti, nitrati, fosfati, calciu, magneziu, strontiu...), asigurarea hranei pentru pesti.

CURATAREA ANUALA A ACVARIULUI Reef
curatarea acvariului completa, completarea apei, curatarea spumatorului, hranirea coralilor, curatarea geamurilor, reglarea salinitatii, sifonarea pietrisului, tratarea pestilor, tratarea coralilor, curatarea filtrelor, schimbarea materialului filtrant, masurarea si reglarea  parametrilor apei (amoniu, nitriti, nitrati, fosfati, calciu, magneziu, strontiu)

Pentru relatii suplimentare contactati-ne la:  0765.262.525

Galerie foto
uploads/2011_01/20110117104244_2.jpguploads/2011_01/20110117104320_2.jpguploads/2011_01/20110117104256_2.jpguploads/2011_01/20110117104309_2.jpg
loading
Utilizatori
Oferta acvarii
Contact

Telefon: 0765.262.525
Email: contact
Cere o oferta de pret »

Chestionar

Iti doresti schimbarea siteului cu o verisune mai noua?

Voteaza » Vezi toate poll-urile »
Stiati ca?

In America de Nord traieste o broasca testoasa de circa 100 Kg, care se remarca prin carapacea ei neregulata si printr-o limba prevazuta cu un apendice in forma de vierme pe care-l misca atat de convingator, incat atrage pestii drept in gura.