1 Editat de Tzok (2009-10-09 20:48)

Subiect: Need help!

Salut! Ma numesc Catalin sunt din Iasi si am fost contaminat de pasiunea pentru pesti smile)
Momentan nu postez nici o poza cu acvariul meu..pot spune doar ca este un acvariu de aproximativ 11 l..am facut rost si de o pompa, la sfatul unei "prietene " niste pietris..pana aici e bine ...mai departe daca s ar putea niste sfaturi...detzin si un pestisor..a carui rasa nu o stiu smile)...si nici "prietena" care il tzine nu stie smile
Multumesc!

Taranul de oras e cel mai prost animal!

2

Re: Need help!

salut si bine ai venit
poti sa descrii pestele respectiv
si de ce nu postezi poze ?

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

3 Editat de Tzok (2009-10-12 09:20)

ms.
pai momentan acvariul e gol...am fost ieri prin piata de animale si mi am luat ce mai trebuie pentru el..si urmeaza amenajat zilele astea...acesta fiind pestele ...pana la urma am gasit:D

pestele afisat de tine este un betta, dar daca vrei sa cumperi mai multi nu iti recomand sa cumperi mai multi masculi deoarece se vor bate daca ii introduci in acelasi acvariu. mai multe despre el gasesti aici http://www.acvariidevis.ro/pesti/betta/21/betta/134

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

5

aceea este o femela betta

6

cel de la care l am cumparat mi a zis cu totul alta denumire..dar da..ceva legat de betta...imi place ca e verde :X..ador culoare verde...

7

maine sau poimaine o sa postez si eu 1-2 poze cu acvariul meu ...dar din cate am inteles...nu pot pune pestele in acvariu acum..

8

Tzok A scris:

cel de la care l am cumparat mi a zis cu totul alta denumire..dar da..ceva legat de betta...imi place ca e verde :X..ador culoare verde...

cred ca ti-a spus betta splendens ..

9

asa smile)...nu credeam niciodata sa fie asa interesanti pestii...super tare