1.161

Re: acvariul meu

http://img12.imageshack.us/img12/9652/p1210792.jpg

NO3 =30mg/l
NO2 = 0mg/l
GH=5
KH=4
Ph=6,8

1.162

Foarte frumos,Paul! Bravoo! Un olandez pe cinste!Bucura ochii nostri mai batraiori smile Oricat de interesnt este un scape,nu se compara nici pe departe cu un olandez,sau tank depozit de plante,cum ar zice generatiile mai fresh din acvaristica smile ,si asta pentru ca abunda de culoare si sanatate!!!  :noroc

1.163

Foarte frumos ce ai reușit sa faci în acvariul tău Paul
Felicitarile mele  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok

1.164

narcis.b A scris:

Foarte frumos,Paul! Bravoo! Un olandez pe cinste!Bucura ochii nostri mai batraiori smile Oricat de interesnt este un scape,nu se compara nici pe departe cu un olandez,sau tank depozit de plante,cum ar zice generatiile mai fresh din acvaristica smile ,si asta pentru ca abunda de culoare si sanatate!!!  :noroc

Dumnezeule mare!!!!! :apl  :apl  :apl  :apl The great Narcis :apl  :apl  :apl
Ma bucura nespus de mult aparitiile tale, sau mai bine zis interventiile tale care din pacate sunt din ce in ce mai rare.
Ce mai faci prietene? Unde sunt minunatele tale acvarii?De ce nu mai expui?
Sa nu-mi spui ca te-ai apucat de altceva (ca mine de modelism) si ai lasat in plan secund "prima dragoste"
Una peste alta, o vorba de la cei ca tine ...iti da aripi sa continui :noroc
Toate cele bune prietene!

1.165

lup cosmin A scris:

Foarte frumos ce ai reușit sa faci în acvariul tău Paul
Felicitarile mele  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok

Cosmine mersi frumos pentru aprecieri....nu te mai lamenta de pomana :pp ....esti demult in categoria greilor cand vine vorba de acvarii, iar ultimele tale expunerii fac dovada ca esti deja un master :noroc

1.166

Da intrade-var Narcis tot mai rar apare și este păcat ca nu își mai petrece timpul cu noi pe forum dar intot deauna este  bine ca mai apare și el și ne mai trage cite una
Paul încă mai trebuie sa învăț multe pentru ca mai este încă loc totuși este o diferența intre acvariul tău și al meu diferența sunt tuburile ale tale t5 și ale mele t8.Dar voi face și eu mutarea la t5  cit de curând.

1.167

Mestere Paul,merci! zic merci ca ai sesizat usoara mea lipsa smile ( stiu ca prima "cafenea" de pe forum este acest thread al tau,asa ca pot vorbi free smile ) Dar totodata sti bine ca eu vara nu activez pe forumuri,din simplul motiv ca nu am timp,dar acum gata am revenit! Intradevar ,acvariul meu a fost tinut intr-un soi de consevare,si anume din primavara si pana acum 2 saptamani a fost inserat smile numai cu mossuri si alte verdeturi marunte cu crestere lenta,lumina la 1/3 din capacitate,co2 aproape inexistent 1bula/2sec si apa dura de COnstanta smile Iata ca am prins timp si m-am bagat in el ,mi-am propus un olandez full cum nu am mai facut demultisor,asta pentru ca 1 st` place de la AGA de anu` trecut mi-a scos scapeurile din cap  :smoke   Promit in continoare sa te plictisesc cu remarcile mele rautacioase mult mai des smile Promit ca peste o luna vor veni si foto cu noul setup,cel cu mossuri e mult prea banal nici macar nu mi-am batut capu1 sa-l fotografiez.Si nu am abandonat acest hobby,ramane marea mea dragoste pe langa fotografie,care din pacate a trecut de la hobby la job  :stupid   :noroc

1.168

Ce ironia sortii....desigur una placuta de data asta, sa faci ce iti place, adica sa transformi un hobby in bani. Printre picaturi incerc si eu o treaba ca asta, cea vis a vis de modelism, insa pe zi ce trece ma conving ca ori am gresit tara ori perioada din punct de vedere calendarestic. Dar sti cum este in "afaceri"...niciodata sa nu spui niciodata.
In rest sa auzim numai de bine si la cat mai multe acvarii de vis! :noroc

1.169

...al treilea "pole position" anul acesta
http://forum.practicalfishkeeping.co.uk … hp?t=79085
poza castigatoare este:
http://img839.imageshack.us/img839/3417/p1220261.jpg

1.170 Editat de lup cosmin (2011-10-04 19:05)

:apl  tine tot asa chiar mai sus pe primul loc dacă se poate și de mai multe ori :sok

1.171 Editat de pelly67 (2011-10-04 19:04)

lup cosmin A scris:

:apl  tine tot asa chiar mai sus pe primul loc dacă se poate  :sok

Mersi Cosmine :noroc ...chiar primul loc am luat tongue  :noroc

1.172

Acum am văzut și eu ca ai luat  primul loc am intrat pe acel sait.Felicitările mele prietene  :sok

1.173 Editat de pelly67 (2011-10-04 20:18)

lup cosmin A scris:

Acum am văzut și eu ca ai luat  primul loc am intrat pe acel sait.Felicitările mele prietene  :sok

Ehei...si de 3 ori anul asta, nu o data tongue
PS. Pentru octombrie tema este..."no theme" lol baga si tu o poza ...si ne luptam intre noi lol

1.174

Haide  sa vedem ce iasa paul  :pp

1.175

Fantezie de octombrie......

1.176

Scalarelul galben a intrat intr-o fantezie gen roua de pe sticla, din reclamele cu bere lol

1.177

Tot ce pot spune e: SUPERB, tot ce simt e: INVIDIEmad .
Felicitari maestre Paul  :apl,  ^:)^

Oricine ai fi, intotdeauna cineva stie mai multe decat tine. Dar intotdeauna acel cineva
nu stie chiar tot ce sti tu

1.178 Editat de pelly67 (2011-10-22 16:45)

Paulica, mersi pentru incurajari tongue  ...despre invidie, nu ai de ce sa fi invidios, si tu poti avea la fel ca mine poate mai ceva.
Iti doresc bafta in viitor!

1.179

Un adevărat colt de natura ai făcut  :acv

1.180

Felicitari domnul pelly, cred ca ar trebui sa adaugi si acest acvariu in albumele tale http://www.acvariidevis.ro/edit/ astept pozele pentru a le activa

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.