Ancistrus A scris: Esti extraordinar... acum stii si cum se face controlul calitatii la incalzitoare... eu cred ca MacGyver era mic copil pe langa tine 
Baiete, eu am dat un sfat util, care le va folosi multora. Tu, din nou, te-ai bagat aiurea in seama, fara a avea nimic folositor de spus.
Probabil simti nevoia sa-ti exhibi complexele cu fiecare postare, nu?
Orice om cu un intelect normal si care a tinut vreodata un incalzitor in mana intelege perfect despre ce e vorba: mutarea rotitei/manerului de plastic cu indicator care actioneaza adevaratul mecanism de comanda, cel capsulat in incalzitor. De-aia am scris clar, romaneste
Adrian_ A scris:Scoti rotita care indica temperaturile si o muti un dinte mai la stanga sau mai la dreapta, verifici cu termometrul si gata 
Pe baza indicatiei asteia numai un oligofren s-ar apuca sa decapsuleze incalzitorul. Evident ca poate o exista pe lume si vreun model la care metoda sa nu fie aplicabila, cand il gasesti posteaza aici marca si modelul
.
Cineva mi-a spus pe PM ca de multe ori nici tu nu stii ce naibii vrei sa spui cu mesajele pe care le postezi. Probabil ca are dreptate, doar ca in cazul tau prostia se imbina cu rautatea tampa intr-un mod de-a dreptul spectaculos
.