laur98 A scris:Am zis eu ca nu vreau? 
Eu vam intrebat daca arata bine acvariul cu plante artificiale. Trebuia sa imi spuneti NU, si nu mai era discutia asta inutila. In tot timpu' asta am incercat sa va explic de ce am scos plantele adevarate.
Pentru ca totusi ai sanse sa faci un acvariu onorabil, in loc sa umplem pagini intregi de intrebari si raspunsuri mai mult sau mai putin inutile iti propun:
1. Abandoneaza acvariul deocamdata si ofera-ti un rastimp, in care sa hotarasti daca esti pasionat sau nu de acest hobby.
2. Daca raspunsul este da, fa-ti timp sa citesti, mai devreme sau mai tirziu, colegii se vor plictisi sa-ti serveasca informatii pe tava, unii sunt deja plictisiti si iti dau raspunsuri in consecinta. Se presupune ca pe acest forum, te poti perfectiona, nu invata totul de la A la Z.
3. Nu te astepta ca la intrebarile tale sa primesti raspunsuri gen "da" sau "nu", (exemplu referitor la plantele artificiale), colegii iti explica si de ce "da" sau "nu".
4. Fii mai maleabil si receptiv la sfaturile colegilor, intre ei sunt acvaristi cu experienta, unii chiar autodidacti, care au trecut la rindul lor prin problemele pe care le ai tu acum.
5. Nu uita nicio clipa ca, aceasta pasiune implica multa rabdare, asumarea unor responsabilitati fata de vietuitoarele din acvariu si nu in ultimul rind ca nu este o pasiune foarte ieftina.
6. Forumul acesta iti ofera sansa sa te maturizezi, intr-o comunitate de calitate, care iti poate fi alaturi in momentele grele, daca vei dovedi ca meriti.
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!