MARCO555 A scris:Domnul Radu nu vreau sa intru in polemici gratuite cu absolut nimeni de pe forum asa ca nu am sa mai comentez la acest topic
Am vrut sa imi fac prezenta la intalnirea de diseara insa cu siguranta nu am sa mai vin ,pentru ca nu fac fata cerintelor celor prezenti diseara acolo
O zi buna tuturor si umpleri de CO2 cu cat mai multa lipsa de diplomatie , insa nu cred ca omul acela "tulumbar" trebuier blamat pentru ca munceste si nu fura din buzunare sau mai stiu eu ce alte grozavi ,inca o data repet MUNCESTE nu trebuie tratat ca ultimul om .
Nu ne face cu nimic mai buni faptul ca ne uitam de sus la cei care muncesc intr-un domeniu ce necesita mai putin intelectul .
Mai Marco, ai inteles exact ce nu trebuia! Nu am provocat nicio polemica, chiar ti-am spus ca-ti respect punctul de vedere! Ne cunoastem prea bine, ca sa ma intelegi gresit!
Am folosit termenul de "tulumbar", ca sa accentuez faptul ca ne aflam la cheremul oricui are o dispozitie proasta sau nu, dispozitie care poate fi schimbata in bine, datorita "diplomatiei" noastre, adica a unei mici spagi probabil.
Tu nu-ti aduci aminte dar am spus de citeva ori, toata lumea se bucura de respectul meu, indiferent pe ce treapta sociala se afla, atita timp cit se poarta onorabil. Ca este femeie de serviciu sau profesor universitar, mie imi este egal!
Nu te supara degeaba si vino diseara, altfel ma supar eu si nu o sa-ti fie moale!
Iti fac vraji, sa ti se decicleze acvariul 
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!