Subiect: Pesti mei preferati - carassius auratus!
Salutare tuturor!
Ionut ma numesc,am 26 de ani,locuiesc in Bucuresti si am tot stat pe langa acvarii inca de cand m-am nascut. Tatal meu este un mare pasionat al acvaristici,un clasic pot spune axat pe inmultire si comercializare.
Pe mine m-a luat cam de o luna si ceva aceasta febra pt acvariul si caraseii mei  asadar am ajuns la primul meu acvariu.
 asadar am ajuns la primul meu acvariu.
Acvariul: este unul mic pot spune ,este un home made 70x25x40 cu un volum brut de 70 litri iar in viitorul apropiat sunt constient si vreau un acvariu mai mare:)
Sistemul de iluminat:un tub Osram 865,T8 de 18W si capacul l-am bricolat eu din pal negru (estetic,ieftin si inca nu s-a umflat).
Filtru: Aquael Fan 1 
Pesti: 3 carasei la cam 5-6 cm  si un ancistrus. Apa o schimb chiar si de 2 ori pe saptamana daca am timp in proportie de 25%,imi place sa fie tot timpul curata cristal. Pestilor le dau in prezent JBL Goldpearls si mazare fiarta odata pe saptamana,asadar prieteni mei sunt bucurosi si sanatosi:)
Stiu ca ar trebui sa adaug multe acvariului dar am vurut un acvariu ok cu bani putin. Daca aveti sugestii/pareri as fi bucuros sa le dezbatem:)
Va doresc tuturor numai bine si pesti sanatosi!
PS: Valabil pt Lucia: inca nu le-am pus nume dar sa stii ca ma gandesc la asta:)

, iar legat de schimbul de apa, daca ai rabdarea si timpul necesar, dai bataie, mai ales ca ai pesti "cacaciosi" si un acvariu cam micut pana ai banutii necesari sa mai cumperi cate una alta prin el.
 , iar legat de schimbul de apa, daca ai rabdarea si timpul necesar, dai bataie, mai ales ca ai pesti "cacaciosi" si un acvariu cam micut pana ai banutii necesari sa mai cumperi cate una alta prin el.