danielt A scris:pestebetta, inlocuieste administrator cu proprietar si o sa fie mai bine 
Daca nu gresesc si sesizez corect tonul ironic:
Stimabile, as vrea sa te vad, cum reactionezi, cind cineva iti face varza munca, fie si numai sub pretextul ca e copil. Nu stiu daca ai reusit sa construiesti ceva pina in momentul asta, de care sa fii mindru, iti doresc sincer sa se fi intimplat asta si poate reusesti sa intri in... pielea personajului.
Cred ca degeaba am scris zeci de pagini, pe tema bunului simt si a manierei in care unii inteleg sa se folosesca de acest forum, fie ei copii sau adulti. Important mi se pare sa nu-si bata nimeni joc de munca celor care le pun la dispozitie mijloacele de exprimare. Atentie, un lucru pe care, deasemenea l-am spus de multe ori: prezenta pe acest forum nu este obligatorie, ea este tolerata in limitele stabilite de administratie, nu de useri!!!
Am convingerea ca, in lipsa celor care ar trebui s-o faca, suntem datori, chiar obligati sa-i tragem de mineca pe copii, nu cred ca trebuie sa fim indiferenti fata de gresesile pe care le fac. Slava Domnului, ca nu i-am jignit, nu i-am violentat! Prin ceea ce fac, vreau sa-i feresc sa ajunga subiect de stiri despre grozaviile din scoli si din afara lor, despre procentul jalnic al celor care au luat Bacalaureatul si alte asemenea "perfomante". Nu crezi ca pustii care-si bat profesorii in clasa, fura bani de la parinti, pentru ierburi, au beneficiat de tolereanta criminala a celor din jur, care s-au facut ca nu le observa devierile comportamentale?
Daca se doreste ca acest forum sa devina o pepiniera pentru analfabeti, prost crescuti si ignoranti sa mi se aduca si mie la cunostinta!
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!