41

Re: vand endleri

salut mai ai Endleri? sunt interesat de 2M

0784897557 georgian

FRumos! :apl

RocKy E cel May Tare!

:apl  :bf  :crap  :of  :frog  :frogp  :melc  smile  :http://www.acvariidevis.ro/forum/img/smilies/fish-love.gif|  sad  big_smile  yikes  wink  hmm  lol  mad  roll  cool  :ang  :apl  :pp  :stupid  :-  :hug  (:|  :noroc  :omfg  :kiss  :sbr  :scool  :scry  :sevil  :s)  :sok  :fbr  :fconf  :fp  :froll  :flove

RocKy E cel May Tare!

44

multumesc smile

0732628893

45 Editat de Sdanut (2012-04-19 16:29)

Reactualizare:vand 6 masculi si 4 femele endleri clasa p(adica n dar fara certificat)-4 lei masculul,3.5 lei femela sau 7 lei perechea sau 35 de lei toti 10.

0732628893

46

:crap

0732628893

47

Nu vreau sa fiu rautacios, pestisorii sunt intradevar frumosi dar sunt departe de a semana cu un endler clasa N, intreaba pe oricine se pricepe e diferenta intre ce ai tu si endlerii clasa N , intra pe pagina lui adrian hernandez renumitul crescatori de endleri din state si poti vedea diferenta . In rest ti-am zis pestii sunt frumosi dar nu ii vinde ca si cum ar fi clasa N.

48

In primul rand,eu am specificat ca sunt clasa P(clasa P inseamna ca nu se poate dovedi provenienta si ca nu au certificat).La endleri mereu vor fi discutii in legatura cu clasa lor,repet,de aceea am si zis ca sunt clasa P(stiu ca sunt clasa P deoarece nu i-am corcit cu nimic si provin dintr-o sursa sigura,deci daca nu sunt clasa K si daca nu am certificat inseamna ca sunt clasa P).Dar acum te intreb si eu,u ai certificat ca sa poti spune ca ai tai sunt clasa N?Daca nu,nici u nu ii poti vinde ca si cum ar fi clasa N:)

0732628893

49

In chiar prima poza din acest topic se vede un mascul gup in bazinul cu endleri deci faptul ca nu i-ai corcit cu nimic pica... In al doilea rand nu am certificat dar pestii ii am de la emil visan care e singurul din romania ce e trecut in lista lui adrian hernandez de detinatori de endleri clasa n (poate confirma), in al 3-lea rand pestii sunt clasa k pentru ca sunt diferente vizibile intre endlerii tai si endlerii clasa n (sunt alte culori pe ai tai )

50

In primul rand daca ai fi citit ai fi vazut ca atunci vindeam endleri clasa k,am si mentionat asta,iar in al doilea rand,atat timp cat tu nu ai certificat nu poti spune ca ai clasa N(asta si inseamna clasa N),indiferent de unde i-ai cumparat

0732628893

51

uite asa tre sa arate masculul ...

52

Hai sa iti spun si eu ceva ce stiu din mai multe surse:se zice ca endlerii daca au aripioara de sus colorata nu sunt clasa N,dar eu zic ca nu este asa(morala:asa cum tie ti se pare ca endlerii mei nu arata ca unii de clasa N,asa e si treaba cu aripioara).Si sincer,mie nu mi se par clasa N ce ai u acolo(exact asa erau cei din primele poze ale topicului meu,care erau clasa K,pacat ca e calitatea proasta a pozeloer).Sincer eu nu vad rostul acestei discutii,motivul principal pentru care ai postat pe acest topic este probabil incercarea de a-ti promova propii pesti.

0732628893

53

^:)^  ^:)^  ^:)^

ce va mai promovati anunturile:))

"Nici un om nu este suficient de intelept de unul singur."

54

Daca tie astia ti se par la fel ca cei p care ii vindeai tu acolo n-am ce sa mai zic... nu stiu cine ti-a spus tie treaba cu aripioara dorsala dar de la oamenii care se pricep nu am auzit nici 1 data asta . Iti recomand sa cauti pe google "adrian hernandez endlers". Cine se pricepe si poate vrea sa se si informeze putin isi va da seama care sunt diferentele. Eu unu o sa inchid discutia aici, daca vrei sa mai vorbim o putem face pe privat.

55

mitzha A scris:

pestisorii sunt intradevar frumosi dar sunt departe de a semana cu un endler clasa N, intreaba pe oricine se pricepe e diferenta intre ce ai tu si endlerii clasa N , intra pe pagina lui adrian hernandez renumitul crescatori de endleri din state si poti vedea diferenta . In rest ti-am zis pestii sunt frumosi dar nu ii vinde ca si cum ar fi clasa N.

Nu am inteles dar banuiesc ca te referi la endleri "Black Bar", exista mai multe varietati clasa N wink

mitzha A scris:

In al doilea rand nu am certificat dar pestii ii am de la emil visan care e singurul din romania ce e trecut in lista lui adrian hernandez de detinatori de endleri clasa n (poate confirma)

Avand in vedere ca Emil Visan are un certifcat de provenienta, sau apare in lista lui Hernandez, el poate vinde endleri clasa N, tu nu... asta inseamna clasa N :fok

PS: Poate ne faci onoarea si treci si pe la prezentare, sa vedem si noi acvariile tale, sa ne salutam, sa ne cunoastem... intr-un mod civilizat wink

56

up

0732628893

57

up

0732628893

58

:crap

0732628893