Subiect: O brad frumos
Hai sa ne mandrim cu bradutul nostru.
Voi incepe eu prin a prezenta bradul meu, la care am muncit aproape 3 ore pentru a fi impodobit.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » O brad frumos
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Voi incepe eu prin a prezenta bradul meu, la care am muncit aproape 3 ore pentru a fi impodobit.
Piticul meu in fata bradului
Craciun Fericit la toata lumea!
Sa iti traiasca!
Foarte simpatic!
Frumos Florine, te tin minte si poate anul asta ma ajuti si pe mine...!
Piticul meu in fata bradului
Foarte frumosi amindoi! :apl Atit cel mic (caruia ii urez viata lunga si fericire), cit si bradul, au o amprenta "nemteasca"! Este intimplator?
Paul Hencz A scris:Piticul meu in fata bradului
Foarte frumosi amindoi! :apl Atit cel mic (caruia ii urez viata lunga si fericire), cit si bradul, au o amprenta "nemteasca"! Este intimplator?
Multumesc frumos D-ule. Radu pentru urari, la fel si lui Ciprian.
Cand ati spus ''au'' o amprenta nemteasca, v-ati referit la amandoi, nu?
Intra-devar bunicul meu este german (fost soldat in al doilea razboi mondial), dar mai mult responsabila este sotia mea pentru amprenta din fotografie, fara a nega ca am si eu o mica contributie la ambele ''personaje'' (cel putin sper ca si la cel mic :pls ) ...
Cam mic dar frumos.
trebuia sa adaugi nitel si niste rosu pe acolo!!! iesea si mai bine !!
rosu cu albastru sa faci tu bradul domnu Coco ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Buna seara tuturor frumusei brazi eu cu intarziere va pun bradu meu acu am venit de la munte din vacanta La multi ani tuturor
Baracuda A scris:Paul Hencz A scris:Piticul meu in fata bradului
Multumesc frumos D-ule. Radu pentru urari, la fel si lui Ciprian.
Cand ati spus ''au'' o amprenta nemteasca, v-ati referit la amandoi, nu?
Intra-devar bunicul meu este german (fost soldat in al doilea razboi mondial), dar mai mult responsabila este sotia mea pentru amprenta din fotografie, fara a nega ca am si eu o mica contributie la ambele ''personaje'' (cel putin sper ca si la cel mic :pls ) ...![]()
Da, bradul este rosu cu verde (specific nemtesc) iar cel mic are fizionomia unui neamtz sadea! Sa-ti traiasca si te bucri de el (copil)! :noroc
De cind ma stiu, in familia mea (Bradeanu), nu a lipsit bradul de Craciun. Iata-l pe cel de anul asta:
De cind ma stiu, in familia mea (Bradeanu), nu a lipsit bradul de Craciun. Iata-l pe cel de anul asta:
ai mutat locul la caine, o data pe an.
Aici aveti niste poze cu bradul meu :fcool
...e acelasi in fiecare an...
Aici aveti niste poze cu bradul meu :fcool
Foarte frumos Remus, asta inseamna ca ai fost un copil cuminte! :apl
Multumesc,mda am fost cuminte
:noroc
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » O brad frumos