161

Re: My small island

Uite aici un link. E free for home users

http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm

162

Rog departamentul "tehnic", sa elucideze aceasta problema! De asemenea sa lamureasca "taina" celor 10 GB.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

163

Eu am 13 ani, ce are acvariul, nu va place?
Tot nu am reusit sa incarc pozele, CE SA FAC ?:stupid  :scry  :scry

164 Editat de Pop Remus (2012-01-26 23:56)

Pana la urma nu am reusit sa atasez poze, dar am facut un video,am mai pus ceva plante,blyxa s-a cam ofilit,acum am inceput cu ceva fertilizanti mai buni si astept sa se faca frumoasa,am pus neonul de 15w de 4200K sun-glo,astept pareri,si acum videoclipul: http://http://www.youtube.com/watch?v=R … VNrHBoaMw/,nu prea am folosit bine aparatul ca se vede cam galbui-alb negru,mai trebuie sa umblu la setari,este nou si acum il butonez,in realitate se vede mult mai frumos wink

:apl Frumos...link corect[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RKiaL9U1b1o&context=C3e44e56ADOEgsToPDskLVxHh4NG__eVvVNrHBoaMw/[/youtube]

Nimic nu este atat de greu, incat sa nu poata fi clarificat prin cercetare.

166

Multumesc de 2 ori ^:)^ (o data pentru aprecieri,si o data pentru ca mi-ai pus link-ul corect) :noroc

167

Frumos, felicitari :fok

168

Multumesc Ancistrus, astept pareri referitoare la acvariu  :noroc

169

Bravo ! :apl  :apl  :apl Foarte reusit filmuletul , acvariul tau arata din ce in ce mai bine . :fok

170

Bravo! Arata bine.

Echinodorusul ala o sa-ti manace pestii in curand  :sbr

171

Pop Remus A scris:

Multumesc Ancistrus, astept pareri referitoare la acvariu  :noroc

Eee daca te-a mancat... ai bagat prea multi pesti si cam incompatibili big_smile

172

Felicitari Remus!
Da' fundalu' ce culoare are fundalu'  :pp

173

Pop Remus A scris:

Multumesc de 2 ori ^:)^ (o data pentru aprecieri,si o data pentru ca mi-ai pus link-ul corect) :noroc

Cind meriti, meriti, nu am cum sa nu te laud! Bravo! La cit ai dansat in jurul acvariului lol (mai aveai un pic si-l filmai si din spate), nu pot fi sigur 100% dar se pare ca unele roci de acolo, sint de origine calcaroasa. Verifica duritatea apei! In rest... ti-am schimbat calificativul, meriti!

174

Multumesc tuturor pentru aprecieri  ^:)^
@Bizul-fundalul este negru  :fok
@danielt-de o sa manace pesti echinodorusul ??? big_smile
@Baracuda-am facut testul cu otet la roci si nu sunt calcaroase  ^:)^ ,si multumesc ca mi-ati schimbat calificativul  ^:)^  ^:)^  ^:)^

175

Pop Remus A scris:

Multumesc tuturor pentru aprecieri  ^:)^
@Bizul-fundalul este negru  :fok
@danielt-de o sa manace pesti echinodorusul ??? big_smile
@Baracuda-am facut testul cu otet la roci si nu sunt calcaroase  ^:)^ ,si multumesc ca mi-ati schimbat calificativul  ^:)^  ^:)^  ^:)^

Lasa-l incolo de otet, ce se gaseste acum pe piata, este mai degraba ceai, decit otet. Ca sa te convingi, pune otet pe o roca, care sigur este calcaroasa si spune-mi ce reactie observi. Eu zic ca nici una (poate doar sa nimeresti un otet adevarat)! Masoara kH-ul, gH-ul si pH-ul si pe urma mai vorbim.

176

Poi de obicei o reactie chimica,adica sfaraie asa pe piatra, nu stiu cum sa va explic, am incercat mai demult sa vad ce sa intampla  :fbr, ph-ul l-am masurat acum cu test de la tetra,si a iesit 6.8-7.0,test de KH nu am dar am sa cumpar  wink

177

Pop Remus A scris:

Poi de obicei o reactie chimica,adica sfaraie asa pe piatra, nu stiu cum sa va explic, am incercat mai demult sa vad ce sa intampla  :fbr, ph-ul l-am masurat acum cu test de la tetra,si a iesit 6.8-7.0,test de KH nu am dar am sa cumpar  wink

In ordine!

178

Deci este ok mnu?  :fbr

179

M-ar bate gandul sa fac un setup nou,dar cand ma gandesc la cat am de scos din el si replantat si etc,o groaza de timp  neutral ,dar totusi daca o sa fac un setup nou ce zici sa pun manado??? ce parere aveti,acum am unul natur de care sunt multumit  :sok

180 Editat de danielt (2012-01-30 23:13)

Eu zic sa experimentezi. Numai asa inveti. Dar sa ai grija cu saracii pesti ca nu merita chinuiti daca ceva nu iese bine.

Ca regula primordiala, fa rost de un acvariu temporar in care sa tii pestii 1-2luni.

Fa-ti de cap cu acvariul principal. Cand s-a ciclat, iti transferi pestii la loc.

Sau mai bine, da-i. Vivipari cresc pe toate gardurile smile