Bine ai venit !
Schimba tuburile Sylvania. Nu sunt chiar destinate unui acvariu. Cauta pe forum informatii despre tuburi (sunt o droaie) si schimba-le. De putere mai mare de 20W/tub oricum nu o sa poti pune. Un acvariu similar am si eu dar schimbarea tuburilor cu ceva dedicat ajuta vizibil. Eu am schimbat tuburile originale cu JBL Tropic Sun 4000K T8/18W iar plantele par sa se dezvolte mai bine.
Daca tot fertilizezi ar fi bine sa bagi si CO2. O bomba cu drojdie iti faci imediat. O sticla de cola, difuzor pe baza de filtru de tigara, zahar, apa si drojdie uscata 
Cabomba aia mai bine o legi cu un elastic intr-un singur buchet. Odata ce dai drumul la CO2 o s-o ia razna si iti faci o a doua tufa in 2 sapt.
Merge sa investeti si in niste buturugi din mopan sau radacini de vita de care sa legi un Anubias Barteri var. Nana.
Din plantele accesibile in magazine poti sa mai cumperi Rotala Rotundifolia,
Hemianthus callitrichoides Cuba daca vrei sa-ti faci covor verde (atentie, are nevoie de CO2), Ludwigia Repens iarasi gasesti usor.
Pentru plantele care necesita mai multa lumina decat ai in momentul de fata poti apela la un truc daca mai ai substrat. Din buturuga curbata sau pietre plate poti face o mica terasa intr-un colt sau pe mijloc ca sa reduci deistanta dintre tuburi si planta, o ridici 4-8Cm.
@BGD46
Macar are fundal iuni