Subiect: Membru nou
Salut,numele meu este ovidiu si sunt din craiova si sunt var cu aqua
am un acvariu juwel 50l
o sa vina imediat si pozele
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Membru nou
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salut,numele meu este ovidiu si sunt din craiova si sunt var cu aqua
am un acvariu juwel 50l
o sa vina imediat si pozele
Salut si bine ai venit printre noi.Dabea asteptam sa iti vedem acvariul
bine ai venit ...asteptam poze cu acvariul tau
Este pentru prima data cand ai acvariu sau ai ceva experienta?Oricum toate au un inceput si sper sa-ti placa.:)
prima poza
scoicile sunt de apa dulce si imi plac foarte mult
am si eu o intrebare:ce pesti sunt astia ?
SAE
Este pentru prima data cand ai acvariu sau ai ceva experienta?Oricum toate au un inceput si sper sa-ti placa.:)
in acvariul asta juwel am avut piranha o data (va rog sa nu radeti de mine dar eram incepator )
dupa ce i-am avut 2-3 ani mi-au murit brusc....
si in afara de acvariul cu piranha mai aveam un acvariu de 24 L cu vivipari in el
deci am ceva experienta dar majoritatea lucrurilor pe care le stiu,le stiu de la aqua
frumos acvariu se pare ca ai furat cate ceva de la aqua
chestia este ca eu sunt acvarist de mai mult timp decat aqua si totusi a avansat mai repede decat mine,punand multe plante in acvariu si facandu-l sa arate foarte natural
eu sunt acvarist de vreo 2 ani iar aqua de 6-7 luni
de la mine s-a inspirat
da dar daca nu faceam eu pozele cu acvariul tau nu iti mai faceai cont pe acvariidevis
nu cred ca merita sa spun criticele pe forum cand ne putem intalnii in orice zi sa vb despre asta
recunosc,de la tine m-am inspirat si mi-ai dat si cateva plante
insa inainte sa te invat eu,tu nu stiai cum se numeste pestele de la avatarul tau (SAE)
dar na.... toti am fost asa (nici eu nu stiam de corydoras si le spuneam sanitari)
acvariudevis A scris:Este pentru prima data cand ai acvariu sau ai ceva experienta?Oricum toate au un inceput si sper sa-ti placa.:)
in acvariul asta juwel am avut piranha o data (va rog sa nu radeti de mine dar eram incepator
)
dupa ce i-am avut 2-3 ani mi-au murit brusc....
si in afara de acvariul cu piranha mai aveam un acvariu de 24 L cu vivipari in el
deci am ceva experienta dar majoritatea lucrurilor pe care le stiu,le stiu de la aqua
Toti am trecut prin experiente sau "experimente" dealungul timpului,dar ma bucur ca ti-a placut si inca iti place acest hobby.
adevarul este ca acei pirania chiar au trait mult si s-au facut foarte mari
Ma bucur.Poate murisera de batranete.Ce papau carnivorii aceia?
mancau niste boabe mari care am uitat cum se numeau...
dar nu le-am dat carne...
au trait 2 ani si mi-am luat 5 dar am ramas cu 4 deoarece l-au mancat pe celalalt,care era cel mai slab deoarece avea o problema la ochi :(
prima poza
scoicile sunt de apa dulce si imi plac foarte mult
indiferent din ce mediu provin scoicile,si - sau melci, nu au ce cauta in acvariile de apa dulce.atunci de ce este indicat sa scoatem cochiliile de la pomaceea care au decedat ? ca doar sunt de apa dulce,nu, s-au gresesc?
spor la treaba.
bine o sa scot din ele .dar de aia mare nu ma despart(va ramane in acvariu)
Inca nu mea zis nimeni cum se numesc acesti pesti.
Daca stie il rog sa imi zica .
asta e
si kokos....ai putea sa ne arati scoicile tale ?:D
Insfarsit am aflat ce sunt aceia
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Membru nou