Subiect: Salutari
Florin ma numesc din Bucuresti sunt de loc, 26 ani varsta.
Detin un acvariu de dimensiuni dimensiuni 60-30-35- ~60 litri ;Iluminat power-glo -15w;Termostat 100w,
Filtru intern Eheim Aquaball 2208;
Am mai avut treaba cu acvaristica in copilarie dar va imaginati ca aveam o "ciorba" in acvariu. Totusi am ramas cu o amintire placuta asa ca in decembrie mi-am achizitionat un acvariu din Horbah si am facut cam toate greselile posibile apoi m-am apucat de citit acest forum.
Cea mai mare greseala a fost sa accept pestii unei colege de munca - 2 carasii aurii - 2 carasii negri cu ochii bulbucati, 2 tetra, 2 xipfo, 2 zebre, 6 neoni, 2 scalari, 3 hoplo si 2 cory. Unde mai pui ca erau cam maricei. Asa ca va imaginati prin ce am trecut pana am stabilizat apa si pana am reusit sa donez o parte din ei. Acum mai am 7 neoni, 2 cory, 2 tetra. 2 zebre si 3 ancistrusi micuti.
Desi nu am pierdut niciun peste ca incepator cu plantele stau cam praf sunt un dezastru la capitolul asta dar incerc sa invat sa am un acvariu cat mai natural
. Deocamdata am pietris albastru si un butoi din comert in el, deci mai am de tras pana ajung la ceva frumos.
Va salut calduros si ape limpezi.