Re: acvariul meu
Sti cum se zice:ce-i prea mult strica.Este de ajuns atat.Acum nu te astepta sa vazi deodata cum se inmulteste planta,trebuie sa ai rabdare.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Sti cum se zice:ce-i prea mult strica.Este de ajuns atat.Acum nu te astepta sa vazi deodata cum se inmulteste planta,trebuie sa ai rabdare.
nu imi supravietuiesc cory ( sanitarii ) . am avut 2 la inceput si mi-au murit , iar de o saptamana mi-am luat alti 2 si au murit si ei . in rest nu am nici o problema cu alti pesti , vad ca doar ei nu imi supravietuiesc . de ce ?
orly A scris:Cu plante , te-as mai ajuta eu caci sunt cu crestere rapida .
Daca vrei suna la 0722.731.565sa imi trimiti niste poze sau sa imi spui ce fel de plante sunt :d
Scuza-ma de intarzierea cu care-ti raspund , dar plantele nu le mai am .:( Era vorba despre Egeria si Cabomba
Am asteptat sa ma suni . Plantele au plecat catre un coleg care s-a imbolnavit si el de microbul acvaristicii
daca plec vreo saptamana ce-as avea nevoie ? bile de mancare si ... bile de oxigen ? voi face schimbul de apa in ziua in care plec
pesti in lipsa hranei, rezista fara probleme si doua saptamani.
bile de oxigen?:rolleyes::rolleyes: de ce? ,daca orientezi returul de la filtru in asa fel incat sa i-ti miste foarte putin luciul apei, este mai mult decat suficient.
concediu placut.
am fost plecat 5 zile ... m-am intors si imi lipseste un guppy . e posibil sa fi murit si sa il fi mancat ceilalti pesti ? mai am 4 scalari ,2 platy si 3 molly . avea cam 2-3 cm lungime .
clar l-au mancat ceilalti...
ce imi puteti spune despre pestii elefanti ? ceva conditii speciale ? compatibilitati ?
despre asta intrebi ?
nu iti mai bate joc de baiat pelly
cam asa arata adevaratii elefanti...nu-s prea frumosi
cine isi bate joc? este ca al meu numai ca este alb!
nu am gasit poze pe net. am vazut la tricodava la coralis. aveau pana in 10 cm si erau negrii ! si sunt de apa dulce
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu