Re: Upgrade 300...
Cum reusesti sa faci pozele astea? ce "unealta" folosesti?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 30 31 32 33 34 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cum reusesti sa faci pozele astea? ce "unealta" folosesti?
Dupa ce sa schimbat iluminarea cu tuburi Flora-Glo si Power Glo cate unul din fiecare discusi arata cam asa ...
Superbi Cosmine, absolut superbi :sok
Ai grija la superbul ala cu hepatita si pojar, sa nu ii imbolnaveasca si pe ceilalti . :apl :apl :apl
Ce de culori :apl
V-a trebui sa bagi foarfeca in el
Ce de culori :apl
V-a trebui sa bagi foarfeca in el
Pana sambata nu mai este atât și voi baga coasa în el.Sincer deja m-am plictisit de acest setup trebuie sa refac ceva
Mulțumesc de aprecieri prietene :fok
Mai baiatule, tu ai un talent innascut...
De rezervare este ca si rezolvat iar cu aparatul inca mai invat :sok
Foarte frumos Cosmin. O adevarat nebunie de cuori la tine acolo. Nu stiu ce sa admir mai intai. Jos palaria pentru realizari!
Stie nea' Bitanu ce zice de culori la aparat pe acolo ca am vazut ca isi descopera o noua latura....multumita acvaristicii ca eu cred ca a folosit acel aparat bengos mai mult pe acvariu decat la picnic sau concediu
Foarte frumos Cosmin. O adevarat nebunie de cuori la tine acolo. Nu stiu ce sa admir mai intai. Jos palaria pentru realizari!
Stie nea' Bitanu ce zice de culori la aparat pe acolo ca am vazut ca isi descopera o noua latura....multumita acvaristicii ca eu cred ca a folosit acel aparat bengos mai mult pe acvariu decat la picnic sau concediu
Horia, parerea mea este ca folosirea excesiva a procedeelor prin care denaturam realitatea nu este tocmai normala. Una este o fotografie artistica de valoare si alta este una in care exacerbam culorile cu ajutorul optiunilor aparatului sa a unui program de editare.
Ma gindesc la un incepator care vede o astfel de fotografie: probabil ca se descurajeaza imediat, gindind ca realitatea este cea din poza, nu alta - cea din acvariul sau sau a altora care reproduc realitatea.
Nu-l vizez in exclusivitate pe Cosmin, care inca nu-si cunoaste aparatul.
Echipa de creveți Caridina multidentata/japonica si Neocaridina heteropoda var. red în acțiune...
Ceva de moment...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P_BWerQM93A&feature=youtu.be[/youtube]
Interesanti locatari
Pagini « 1 … 30 31 32 33 34 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...