Re: My small island
Acum daca ti-ai facut si reactor de co2 plantele nu au incotro si vor creste mult mai bine . :fok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island
Pagini « 1 … 14 15 16 17 18 … 30 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acum daca ti-ai facut si reactor de co2 plantele nu au incotro si vor creste mult mai bine . :fok
Multumesc baieti pentru sfaturi voi reveni cu poze
Dupa cum se vede am mai pus ceva poze .Am dat Echinodorusii,am facut reactor de CO2 si vor mai fi modificari
astept idei :noroc
O noua achizitie Eheim automatic feeder :noroc
http://www.youtube.com/watch?v=CS6ihNy- … ature=plcp
Multumesc mult Bitanu, de invatat da invat bine media pe semestrul 1 din cls 7 9.57
acum ca am mai invatat din tainele acvaristici, sper sa imi creasca plantele mai bine si sa fie mai frumoase
Stiu
De mult timp tot vreau sa schimb instalatia de iluminat ce combinatii ar fi mai bune??? desigur cu t5 de 24w 55cm
865 si 830????
865 cu 880???
865 cu 840???
2 de 865???
865 cu 830 e foarte buna dar o sa fie apa putin galbena si 2 865 sunt bune deasemenea .....cam asta ar ar fi ordinea : 1- 865 -830
2- 865-865
3- 865-840 ( mie nu imi place)
4- 865-880 ( nu am folosit dar cred ca ar fi cea mai slaba )
Aha si atunci pe ce varianta sa merg???
865+830 cred ca este cea mai buna din cele enumerate de tine dar ai grija ca sunt cam multi watti la acvariul tau si sa schimbi la 2 saptamani un neon, nu toate odata.
Succes !
Aaaa ok cu problema asta o rezolv altfel,dar problema ar fi ca sa nu fie prea galbena apa aveti careva colegi de pe aici un acvariu cu aceste combinati sa vad cum ar arata :sok ???
Multumesc mult de link,foarte folositor,ma uit acum peste el
ce vrei tu sa faci acolo sunt combinari Remus, combinatiile ... mai bine stai linistit si te tii de scoala, daca ai scoala destula n-ai nevoie de "combinatii"; sunt curios ce-ti va iesi avand in vedere ca dimensiunile acvariilor noastre sunt destul de apropiate si recent m-am hotarat sa schimb si sa adaug si eu ceva pe la iluminare pe-aici pe colo prin locurile esentiale.
spor la treaba,
si o semnez dar o dau anonim
Multumesc,m-am uitat peste articolul respectiv deci sa raman la 830+865??? sau aveti si alte idei :smoke
Da, ramai la aceasta combinatie...dar daca ai posibilitatea financiara, poti inlocui 830 cu Aqua Medic Plant Grow sau cu JBL Ultra Tropic.
@sergiu.dragomir: Sergiu, in momentul de fata nu stiu daca esti in masura sa poti da sfaturi in ceea ce priveste "combinatiile".
Ma refer strict la neoane.
Poi posibilitate financiara am dar aceste neoane ce spectru au??? si cati K au? numai cel mai rau este ca nu prea stiu cum sa fac rost de ele fiindca parinti sunt cam ocupati sa comande prin posta.... sau acestea au lumina de aceea roz?
Remus, de ce astepti tot timpul sa ti se spuna ?
Da un search si vei gasi raspunsul la intrebarile tale... obisnuieste-te sa procedezi asa.
Okok ,am sa caut si am sa ma documentez
Remus, de ce astepti tot timpul sa ti se spuna ?
Da un search si vei gasi raspunsul la intrebarile tale... obisnuieste-te sa procedezi asa.
Chiar daca ti-a raspuns "okok" (ce-o fi vrut sa spuna?) , ia-ti gindul, Remus pina nu intreaba de citeva ori acelasi lucru, nu este... Remus! Acum imi dau seama... este vorba despre ok, ok!!! Vezi? Si acum se repeta! Minca-l-ar tata pe el! :kiss
Pagini « 1 … 14 15 16 17 18 … 30 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island