Subiect: Salut!
Desi am avut tot timpul un acvariu (de vreo 30 si de ani .. ), de-abia acum m-am hotarat sa trec la ceva mai serios. Am un 54L populat, un 130L la ciclat si un peste 250L in proiect. Cele mai mici nu conteaza...
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salut!
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Desi am avut tot timpul un acvariu (de vreo 30 si de ani .. ), de-abia acum m-am hotarat sa trec la ceva mai serios. Am un 54L populat, un 130L la ciclat si un peste 250L in proiect. Cele mai mici nu conteaza...
Bine ai venit! Poti sa dai mai multe detalii si ceva poze.
Bine ai venit Valentin!
Bun venit Vali! Nu ar fi rau totusi, chiar daca nu conteaza, sa pui niste poze sa iti vedem si noi colectia, poate mai furam cate o idee, poate mai imbunatatesti ceva prin ele in urma carcotelilor... Proiectul se vrea a fi un acvariu de ...?
PS: Peste 250l inseamna si 1000l
Salut si bine ai venit Vali, asteptam mai multe informatii si niste poze :fok , succes!
PS: 1000 l .... ce bine suna.... ) :flove
Bine ai venit ! Este bine ca te-ai hatarat sa treci la ceva mai serios. :fok
Bine ai venit pe forum.
I-ti vind un pont:oricat de mare o sa ai un acvariu in viitorul apropiat
tot o sa tanjesti la altul mai mare.
Sa ai bafta la noul proiect.
Numai bine!
Bine ai venit pe forum.
tot o sa tanjesti la altul mai mare.
Eu sincer nu am inteles nimic. Incepand cu despartirea lui iti, pana la acel pont ... care e aplicabil in orice domeniu in cazul oamenilor cu putina ambitie: oricat ai, vrei mai mult.
Sa revenim, succes cu noul proiect!
Dancesc Octavian A scris:Bine ai venit pe forum.
tot o sa tanjesti la altul mai mare.Eu sincer nu am inteles nimic. Incepand cu despartirea lui iti, pana la acel pont
... care e aplicabil in orice domeniu in cazul oamenilor cu putina ambitie: oricat ai, vrei mai mult.
Sa revenim, succes cu noul proiect!
Mai, dar rau mai esti, dom' doctor! Trecind peste acel "iti", omul a vrut sa fie spiritual si dupa parerea mea, chiar a reusit! Nu cumva, oamenii despre care vorbesti, s-ar incadra mai degraba in categoria "nesatui"?
Ambitia este una, lipsa masurii este alta!
Bine ai venit! Poti sa dai mai multe detalii si ceva poze.
Inca in lucru, incet dupa posibilitati. Lampa si un filtru nou vin saptamana aceasta, urmeaza si ceva imbunatatire a decorului. Prima grija a fost sa mut carasii intr-un spatiu adecvat, se cam chinuiau in 60L.
http://www.youtube.com/watch?v=GCP-8jQ1VbA
Salut si bine ai venit Vali, asteptam mai multe informatii si niste poze :fok , succes!
PS: 1000 l .... ce bine suna....
) :flove
Peste 250 ar insemna cam 300! Dar ... cine mai stie!
Va multumesc pentru urari! :noroc
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salut!