Re: Salutari!
Hygrophila Corymbosa (Justicia), Micranthemum Umbrosum (?), Cabomba Aquatica (Caroliniana). Calitatea pozelor impiedica recunoasterea cu siguranta a plantelor.
acestea sunt...multumesc mult!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salutari!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Hygrophila Corymbosa (Justicia), Micranthemum Umbrosum (?), Cabomba Aquatica (Caroliniana). Calitatea pozelor impiedica recunoasterea cu siguranta a plantelor.
acestea sunt...multumesc mult!
O luna de la setarea acvariului ..
Frumos
O luna de la setarea acvariului ..
Nu este greu sa-ti activezi linkul, de data asta am facut-o eu
buzoianu94 A scris:O luna de la setarea acvariului ..
Nu este greu sa-ti activezi linkul, de data asta am facut-o eu
multumesc!
6 Luni
Frumos...mie imi place....
Totusi daca puneai si un autocolant negru pe spatele acvariului arata mult mai bine...
Succes in continuare si asteptam noi poze :sok
Frumos...mie imi place....
Totusi daca puneai si un autocolant negru pe spatele acvariului arata mult mai bine...
Succes in continuare si asteptam noi poze :sok
Am preferat sa nu`i pun....nu prea vreau sa mai ating acvariul...:)
Am preferat sa nu`i pun....nu prea vreau sa mai ating acvariul...:)
Ok....am inteles, dar cand vei sterge geamu acvariului tot il vei atinge
....oricum autocolantul se lipea pe dinafara sticlei
buzoianu94 A scris:Am preferat sa nu`i pun....nu prea vreau sa mai ating acvariul...:)
Ok....am inteles, dar cand vei sterge geamu acvariului tot il vei atinge
![]()
![]()
....oricum autocolantul se lipea pe dinafara sticlei
![]()
![]()
Acvariu este foarte aproape de perete....si cand spun ca nu vreau sa ma ating de el..ma refer ca nu mai vreau sa`i aduc modificari...ma multumeste asa cum este acum
buna.am doi pestisori beta.primul l-am cumparat acum vreo 2,3 luni,iar al doilea acu 2 zile.unul il am acasa si al doilea il tin in iasi.poze pe pc am doar cu primul.
am nevoie de ajutor cu al doilea pestisor.de cand l-am cumparat face bule de-asupra apei.stiu ca face parte din ritualul imperecherii,dar ce sa fac?de ce face bule daca nu are femela?e posibil sa se fi imperecheat inainte sa-l cumpar?ce sa fac in cazul asta?please,i need help.
Buna ancuta esti pe subiectul meu..presupun ca asta o poti rezolva la sectiunea Pesti ...nu la Sa facem cunostiinta!...Pestisiorul nu are nimic daca face bule ..e ceva normal...eu nu stiu ce sa-ti spun pentru ca la Betta nu ma pricep mai ales la inmultire.... :hug
Pentru astfel de situatii recomandam citirea articolelor si a topicurilor deja existente pe site si forum.
Facem ce facem si revenim tot la pesti dupa 3 ani ....
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salutari!