Subiect: :s
Buna ziua
Imi puteti spune si mie daca aceasta femela molly este gestanta si cand va ''naste'' ?
Si am niste melci care se inmultesc foarte repede.Sunt maro si cu niste punctulete. Iam scoas din acvariu. Cum se numesc?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Buna ziua
Imi puteti spune si mie daca aceasta femela molly este gestanta si cand va ''naste'' ?
Si am niste melci care se inmultesc foarte repede.Sunt maro si cu niste punctulete. Iam scoas din acvariu. Cum se numesc?
Buna,din poze nu se vede foarte bine.Din fata cand te uiti are burta patratoasa?femela gata sa nasca are organul reproducator iesit inafara si este mai ascutit.Melcii care apar sunt comunitari,din cate stiu cu cativa melci asasini scapi de ei.Incearca sa hranesti pestii cu mai putina mancare,pentru a nu ramane pe substrat hrana neconsumata si saptamanal cand faci schimb de apa,aspiri substratul.Cand aveam acvariu plantat,eu cu melci asasini si hrana mai putina l-a pesti am scapat de ei. :sok
Physa marmorata sunt melcii, daca sunt precum in poza din link:
Buna! As vrea sa te intreb daca ce se vede in spatele acvariului e caloriferul?
Buna! As vrea sa te intreb daca ce se vede in spatele acvariului e caloriferul?
Esti fenomenala....
Melci ca melci ,gestanta ca gestanta
,caloriferul ca si caloriferul
,da' cu scoicile alea nu e bine in acvariu : ridica duritatea apei fiind calcaroase si nici nu se potrivesc cu acvariu de apa dulce ,apropo femela aceea nu este gestanta,cel putin cat vad eu din poze!
Eu sunt curios ce reprezinta titlul topicului ":s"? :omfg
Eu sunt curios ce reprezinta titlul topicului ":s"? :omfg
Uite ce pot pati curiosii!
http://www.youtube.com/watch?v=yDiDw1ckubM
Uite ce pot pati curiosii!
Am ras de ma doare burta.
On topic: Femela trebuie sa fie mai "rotunda" inainte sa scoata pui...poate peste doua saptamani sa apara micutii.
Nu inseamna ca nu impartasesc curiozitatea lui Cristi, niciodata nu mi-au placut mesajele... criptice.
Pe mine m-a amuzat clipul nici de cum intrebarea lui Cristi.
Treptat, treptat ne intoarcem la hieroglife, asta multumita chat-ului. :stupid
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj