Subiect: Acvariu in 2010
Cam asa arata acvariul meu in 2010!Mai am de muncit la el un pic!Scuze de calitatea filmuletului e facut cu telefonul o sal refac cu o camera mai buna!
Ce parere aveti?

Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » Acvariu in 2010
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cam asa arata acvariul meu in 2010!Mai am de muncit la el un pic!Scuze de calitatea filmuletului e facut cu telefonul o sal refac cu o camera mai buna!
Ce parere aveti?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SQfyqqODnF8[/youtube]
ai putea sa mai pui ceva java moss pe buturuga din mijloc..in rest arat ok..felicitari;)
Ms e o ideie buna!Dar mai trebue sa schimb si neoanele nu ma ajuta!
Frumos acvariu, imi plac mult acvariile plantate. Nu ma pricep prea tare, dar vorba ta, lumina neonului nu prea avantajeaza culorile. Parca ar merge ceva intr`o culoare mai calda. Cred ca asa s`ar vedea intr`adevar frumusetea acvariului tau.:D
Alte idei,background-ul ar fi bine sa fie intr-o culoare mai inchisa ca sa iasa in evidenta pesti si plantele.
p.s.Crabul unde este,nu-l mai ai?:rolleyes:
Crabul din pacate a decedat nu a supravetuit decat cateva luni!M-am gandit la background sa il fac mai inchis dar ma gandeam ca nu o sa se mai cunoasca cine stie ce din forme!
imi pare sincer rau ca ti-a murit frumosul ala
si mie imi placea mult... pacat acuma....
in legatura cu acvariul,arata super ok dar am asa ca o idee... ai putea sa muti un pic buturuga mai spre margine fiindca o buturuga care sta pe verticala nu da prea bine in mijloc...sau ai potea sa o sprijini...
Imi plac mult de tot cory tai
cat sunt de mari ?
Cory au vreo 5 cm zic eu(sunt si voalati ) ms pt sugestie oricum acvariu va mai suferi mici schimbari deaia cer si idei
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » Acvariu in 2010