161

Re: salutare

Sper sa va placa evolutia micutului.

162

bravo dane  :apl  foarte frumos

Multi vad, putini cunosc !

163

Sigur ca ne place, un acvariu frumos, ingrijit, curat si cochet!!!
S-ar putea sa ma insel, insa unele din plantele tale, nu ar trebui sa aiba virfurile mai intens colorate in portocaliu/rosu? Nu cumva faci economie la fier? wink

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

164

Asa este domn Radu ar trebuie putin mai colorate,ca fier merg pe ferropol la schimb de apa si ferropol24 zi de zi cate 2 picaturi.
Mersi Gabi

165

Dan1981 A scris:

Asa este domn Radu ar trebuie putin mai colorate,ca fier merg pe ferropol la schimb de apa si ferropol24 zi de zi cate 2 picaturi.
Mersi Gabi

Incearca pentru vreo 2 saptamini, sa suplimentezi cantitatea zilnica.

166

Adica sa bag undeva la 3 picaturi ferropol24,si vreo 7 ml ferropol la schimb,fac 2 schimburi pe saptamna asta inseama 14 ml ,o sa incerc asa.

167

Foarte frumos  :apl   :apl   :apl . Chiar ma intrebam de ce nu mai arati si tu cate ceva din acvariile tale.  :noroc

168

E uite ca am aratat lol
Al tau cum merge?

169

Dan1981 A scris:

Adica sa bag undeva la 3 picaturi ferropol24,si vreo 7 ml ferropol la schimb,fac 2 schimburi pe saptamna asta inseama 14 ml ,o sa incerc asa.

Ma refeream strict la fierul pus zilnic!!!

170

Pai si daca maresc si cantitatea de ferropol e vreo problema?

171

Frumos, cam verde. In stanga ai un fir de Ammannia Gracilis cumva? N-am vazut-o asa verde niciodata.

172

Mersi Danielt,daca e firul de langa roca cea mare e limnophila aromatica.

173

Dan1981 A scris:

Pai si daca maresc si cantitatea de ferropol e vreo problema?

Daneeeeeee! Ambele sunt Ferropol, tu ai spus! lol  Despre cel folosit la schimburile de apa, nu am spus nimic si nu spun nimic, este decizia ta!

174

Da stiu ca ambele sunt ferropol dar ma gandeam sa maresc putin si la schimbul de apa,pana acum bagam cate 5 ml la schimb.

175

Imi place acvariul :apl Foarte ingrijit!

176

Merge bine. Am mai luat niste fire de Pogostemon erectus si staurogine. Am inceput deja achizitia de ce am vb. Am luat o lampa de 4*39. Urmeaza restul, chiar ieri mi-am luat o teapa de bani.... asa ca trebuie sa le iau pe rand.

177

Mersi Marius

178

Ah! Ai dreptate. Varful m-a indus in "oroare" tongue

Macro nu bagi deloc? Faci des curat si schimb de apa? N-am citit din urma, in caz ca ai precizat.

179

dany112004 A scris:

Merge bine. Am mai luat niste fire de Pogostemon erectus si staurogine. Am inceput deja achizitia de ce am vb. Am luat o lampa de 4*39. Urmeaza restul, chiar ieri mi-am luat o teapa de bani.... asa ca trebuie sa le iau pe rand.

Am inteles,si eu lucrez la urmatorul setup

180

Si ce o sa fie???? smile . Dar acvariul mare nu il mai ai? Sa vb pe PM sa nu poluam topicul tau??