Re: salutare
Sper sa va placa evolutia micutului.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare
Pagini « 1 … 7 8 9 10 11 … 14 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Sper sa va placa evolutia micutului.
bravo dane :apl foarte frumos
Sigur ca ne place, un acvariu frumos, ingrijit, curat si cochet!!!
S-ar putea sa ma insel, insa unele din plantele tale, nu ar trebui sa aiba virfurile mai intens colorate in portocaliu/rosu? Nu cumva faci economie la fier?
Asa este domn Radu ar trebuie putin mai colorate,ca fier merg pe ferropol la schimb de apa si ferropol24 zi de zi cate 2 picaturi.
Mersi Gabi
Asa este domn Radu ar trebuie putin mai colorate,ca fier merg pe ferropol la schimb de apa si ferropol24 zi de zi cate 2 picaturi.
Mersi Gabi
Incearca pentru vreo 2 saptamini, sa suplimentezi cantitatea zilnica.
Adica sa bag undeva la 3 picaturi ferropol24,si vreo 7 ml ferropol la schimb,fac 2 schimburi pe saptamna asta inseama 14 ml ,o sa incerc asa.
Foarte frumos :apl :apl :apl . Chiar ma intrebam de ce nu mai arati si tu cate ceva din acvariile tale. :noroc
E uite ca am aratat
Al tau cum merge?
Adica sa bag undeva la 3 picaturi ferropol24,si vreo 7 ml ferropol la schimb,fac 2 schimburi pe saptamna asta inseama 14 ml ,o sa incerc asa.
Ma refeream strict la fierul pus zilnic!!!
Pai si daca maresc si cantitatea de ferropol e vreo problema?
Frumos, cam verde. In stanga ai un fir de Ammannia Gracilis cumva? N-am vazut-o asa verde niciodata.
Mersi Danielt,daca e firul de langa roca cea mare e limnophila aromatica.
Pai si daca maresc si cantitatea de ferropol e vreo problema?
Daneeeeeee! Ambele sunt Ferropol, tu ai spus! Despre cel folosit la schimburile de apa, nu am spus nimic si nu spun nimic, este decizia ta!
Da stiu ca ambele sunt ferropol dar ma gandeam sa maresc putin si la schimbul de apa,pana acum bagam cate 5 ml la schimb.
Merge bine. Am mai luat niste fire de Pogostemon erectus si staurogine. Am inceput deja achizitia de ce am vb. Am luat o lampa de 4*39. Urmeaza restul, chiar ieri mi-am luat o teapa de bani.... asa ca trebuie sa le iau pe rand.
Mersi Marius
Ah! Ai dreptate. Varful m-a indus in "oroare"
Macro nu bagi deloc? Faci des curat si schimb de apa? N-am citit din urma, in caz ca ai precizat.
Merge bine. Am mai luat niste fire de Pogostemon erectus si staurogine. Am inceput deja achizitia de ce am vb. Am luat o lampa de 4*39. Urmeaza restul, chiar ieri mi-am luat o teapa de bani.... asa ca trebuie sa le iau pe rand.
Am inteles,si eu lucrez la urmatorul setup
Si ce o sa fie???? . Dar acvariul mare nu il mai ai? Sa vb pe PM sa nu poluam topicul tau??
Pagini « 1 … 7 8 9 10 11 … 14 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare