301

Re: LOCUINTA NOUA

Am sa postez un filmulet micut cu starea acavariului.Si cu aceeasta ocazie si o portie de mancare la Arowana.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rXULPHl-VV0&feature=youtu.be[/youtube]

302

Cam inghesuiti pestanii.Au fost ok cat au fost mici dar acum cred ca trebuia sa treci la urmatorul nivel su sa mai scapi de cativa :sbr

Bun venit in Romania! Dati-va ceasul cu 100 de ani inapoi!

303

De ce te iei de mine  :stupid  O sa ma gandesc spre viitor sa il schimb  lol Sau sa ma apuc de nano :pp

304

Mmmm.Pai daca nu te iei de prieteni atunci de cine?Tu de nano nu te vei apuca nici peste 100 de ani .Ma astept la 700-1000 L de la tine :fok

Bun venit in Romania! Dati-va ceasul cu 100 de ani inapoi!

305

De ce nu si un nano,inca nu am incercat pana acum.Sper sa schimb bazinul cu  ceva mai mare dar sa vedem cand. big_smile

306

Azi am fost sa luam ceva de mancare la papagal ,si cu ocazia asta miam luat si 2 cuti de micro mec.Vreau la primul schimb sa renunt roca vulcanica .

307

Chiar ma gandeam ce se intampla cu tine de nu ai mai cumparat nici un material filtrant in ultima perioada big_smile

308

Pai ce sa zic ,nu prea mai am unde sa pun .Dar nu renunt,mai am un rezervor de 12 litri si cred ca il voi pune  in functie. big_smile

309 Editat de Technics (2013-08-15 22:21)

johnny este timpul sa mai suplimentezi domle filtrarea aia  lol
Chiar ca le-am pierdut sirul butoaielor filtrante ... la cat se ridica capacitatea de filtrare?

310

Mai mult de 70 litri ,dar  voi mai pune un rezervor de 12 litri  cu bioboll si buretii ,il am deja pregatit.Va fi la AC intrarea .Sa treaca prin el . big_smile

311

Ultima achizitie,12 l de Matrix ,pompa de valuri ,vitamine,una alta big_smile

312

big_smile

313

Ce mai filtrezi de data asta? lol

314

Esti criminal omule  :pp

315

Aveam acasa inca 2 rezervoare goale si am zis sa le umplu,unul cu matrix si celalalt cu bioboll si bureti pentru intrare in AC.si am luat o pompa de valuri de 5000 litri sa incerc sa vad cum merge in acvariu.Si sa  oxigenez apa un pic. big_smile Sper sa fie ultimi litri de material filtrant :omfg

316

:apl johnny! Filterohollic lol

317

Pompa de valuri  mult prea zgomotoasa dar macar face fata la bazin .Pune apa in miscare lol Inca nu am avut timp sa montez rezervoarele,sper ca saptamana asta la mi le pun in functie :omfg Sper sa ma opresc ,ca nu mai am loc unde sa le tin. :scry Dar poate sa le instalez in cealata camera. :omfg  :omfg

318

Multumesc DL Ancistrus ^:)^ .

319

Saptamana care vine ,renunt la papagali .Vor merge la un coleg sa se bucure de ei,vreau sa fac niste loc in bazin,Imi pare enorm de ei sa ma despart mad Dar trebuie,sa mai aerisesc bazinul :sevil  :sevil

daca vrei o pompa de valuri iti recomand tunze

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.