Re: LOCUINTA NOUA
Am sa postez un filmulet micut cu starea acavariului.Si cu aceeasta ocazie si o portie de mancare la Arowana.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rXULPHl-VV0&feature=youtu.be[/youtube]
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA
Pagini « 1 … 14 15 16 17 18 … 29 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Am sa postez un filmulet micut cu starea acavariului.Si cu aceeasta ocazie si o portie de mancare la Arowana.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rXULPHl-VV0&feature=youtu.be[/youtube]
Cam inghesuiti pestanii.Au fost ok cat au fost mici dar acum cred ca trebuia sa treci la urmatorul nivel su sa mai scapi de cativa :sbr
De ce te iei de mine :stupid O sa ma gandesc spre viitor sa il schimb Sau sa ma apuc de nano :pp
Mmmm.Pai daca nu te iei de prieteni atunci de cine?Tu de nano nu te vei apuca nici peste 100 de ani .Ma astept la 700-1000 L de la tine :fok
De ce nu si un nano,inca nu am incercat pana acum.Sper sa schimb bazinul cu ceva mai mare dar sa vedem cand.
Azi am fost sa luam ceva de mancare la papagal ,si cu ocazia asta miam luat si 2 cuti de micro mec.Vreau la primul schimb sa renunt roca vulcanica .
Chiar ma gandeam ce se intampla cu tine de nu ai mai cumparat nici un material filtrant in ultima perioada
Pai ce sa zic ,nu prea mai am unde sa pun .Dar nu renunt,mai am un rezervor de 12 litri si cred ca il voi pune in functie.
johnny este timpul sa mai suplimentezi domle filtrarea aia
Chiar ca le-am pierdut sirul butoaielor filtrante ... la cat se ridica capacitatea de filtrare?
Mai mult de 70 litri ,dar voi mai pune un rezervor de 12 litri cu bioboll si buretii ,il am deja pregatit.Va fi la AC intrarea .Sa treaca prin el .
Ultima achizitie,12 l de Matrix ,pompa de valuri ,vitamine,una alta
Ce mai filtrezi de data asta?
Esti criminal omule :pp
Aveam acasa inca 2 rezervoare goale si am zis sa le umplu,unul cu matrix si celalalt cu bioboll si bureti pentru intrare in AC.si am luat o pompa de valuri de 5000 litri sa incerc sa vad cum merge in acvariu.Si sa oxigenez apa un pic. Sper sa fie ultimi litri de material filtrant :omfg
:apl johnny! Filterohollic
Pompa de valuri mult prea zgomotoasa dar macar face fata la bazin .Pune apa in miscare Inca nu am avut timp sa montez rezervoarele,sper ca saptamana asta la mi le pun in functie :omfg Sper sa ma opresc ,ca nu mai am loc unde sa le tin. :scry Dar poate sa le instalez in cealata camera. :omfg :omfg
Multumesc DL Ancistrus ^:)^ .
Saptamana care vine ,renunt la papagali .Vor merge la un coleg sa se bucure de ei,vreau sa fac niste loc in bazin,Imi pare enorm de ei sa ma despart Dar trebuie,sa mai aerisesc bazinul :sevil :sevil
daca vrei o pompa de valuri iti recomand tunze
Pagini « 1 … 14 15 16 17 18 … 29 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA