aqua A scris:Lucia A scris:E dragut foc, din ceea ce se vede.
Doar ca mie imi par cam multe vietati.
Si ma gandesc, ca acolo traieste si caraselul....
Nu ma intelege gresit.
Arata foarte bine, mie imi place stilul jungla. Doar ca imi par prea multi pestisori de specii diferite.
defapt sunt foarte putine specii diferite 
carasul traieste in acvariul de 20L cum am spus 
in acvariul asta de 60L am 8 neoni 8 tetrazona 4zebre care urmeaza sa le dau un conchonius care la fel o sa il dau ,un gurami 2cory si un hoplo
si daca facem calculul raman cu 8neoni 8tetrazona 1 gurami 2 cory si 1 hoplo:)
ti s-a parut in filmulet ca il vezi pe carasel ? ca la cat de mare e iesea primul in evidenta 
Nu l-am vazut in filmulet, ci in prima fotografie, intr-un acvariu mic despre care spuneai ca e acvariu spital, de acolo am dedus ca la sfarsitul tratamentului va fi introdus langa ceilalti. Nu stiam ca acel acvariu e de fapt locuinta lui.
N-am inteles de ce te-a deranjat atat faptul ca am spus ca "mi se par prea multi pestisori de specii diferite".
Fa tu singur un calcul ce inseamna un cm de peste la 1 litru de apa, chiar si dupa ce vei da din ei, iar din ceea ce ai enumerat mai sus se intelege: 7 specii de pesti (fara caras) din care vei ramane cu 5.
Din 25 de pesti vei ramane cu 20.
Nu i-am putut numara uitandu-ma la filmulet, doar ca aceea a fost prima impresie care mi-a facut-o.
Asta a fost ceea ce am vazut: jungla OK, doar ca prea multi fishes...

Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.