Subiect: Viitorul meu colt de natura-help me-AQUASCAPE
Salut,
Numele meu este Gabriel Gherasim, sunt prezent in ale acvaristicii de multi ani, mai serios m-am apucat acum cateva luni printr-o "competitie haioasa" cu verisorul meu pomi.
Dupa cum vorbeam de competie. Acum ca este in plina desfasurare proiectul sau de 2 metri, (chiclids aquarium), bineinteles ca am inceput sa demarez si eu un proiect de 180cmX50cmX60cm(innaltimea).
Cum de data asta nu se mai numeste "competitie" deoarece el va avea un superb acvariu cu ciclide, iar eu un colt de natura "aquascape"
Am mare nevoie de voi si de cei care sunt experti in acest frumos domeniu al acvaristicii.
Proiectul se va finaliza in aprox 3-4luni.
Daca acvariul este 1,80mX 50latime X60 innaltime. Parte de iluminat care ar trebui sa fie? 6 neoane sunt destule. Daca da care ar fi cele mai indicate?
Pentru partea de substrat ce fel si ce cantitate mi-ar trebui la acest acvariu?
Voi folosi doar 5 tipuri de plante(in curand ma voi hotara care vor fi cele 5 ideale din cele 12 alese pana acum)
Voi introduce aprox 60 -70 buc hemigrammus rhodostomus si 6-10 SAE(e deajuns? SAE?) sunt prea multi?
Sticla de cat ar fi cea mai ideala si rezitenta?
Ce filtrare ar fi arhi-suficienta?
Cat despre restul( instalatia CO2 si celelalte componente hranitoare plantelor, o sa le expun dupa ce ma familiarizez in totalitate)
Pe toata perioada derularii acestui proiect voi multumi celor ce ma ajuta prin a demonstra cu poze evolutia sa, ascultarea sfaturilor si punerea lor in practica.
Astept cu nerabdare sfaturi .
O seara frumoasa!
Mult succes celor incepatori si la mai mare expertilor.
Va multumesc!
Cu respect,
Gabriel Gherasim.